Počela omiljena EXIT akcija “4+1”!

484

Na zahtjev brojnih fanova festivala, EXIT je pokrenuo svoju najpopularniju akciju pod nazivom “4+1”! Ova akcija startuje svakog proljeća i izuzetno brzo dostigne svoj maksimalan kapacitet, a popularnost duguje činjenici da društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon!

S obzirom na ogromno interesovanje za ovogodišnji EXIT, ali i spram rezultata iz prethodnih godina, očekuje se da će predviđeni kontigent planuti u vrlo kratkom roku!

Ulaznice se prodaju i dalje po promotivnoj cijeni od samo 124 KM što predstavlja uštedu od čak 50 odsto u odnosu na finalnu cijenu, a dostupne su putem servisa kupikartu.ba.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svjetskih zvijezda kao što su Grace Jones, Migos, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Sevdaliza, Maceo Plex, Solomun, Madball, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Ofenbach, Idles, Mahmut
Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Burak Yeter, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA