Pao paraf: Milojević ostaje do 2020.

551

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na klupi “crveno-bijelih” ostaće najmanje do 2020. godine.

Mladi stručnjak, koji je ekipu u dominantnom stilu odveo do titule, ali i do prvog evropskog proljeća nakon četvrt vijeka, stavio je danas potpis na novi dvogodišnji ugovor, uz prisustvo najužeg rukovodstva kluba.

– Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu, i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi. Da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lijepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slijede nova iskušenja. Kao i uvijek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba – rekao je Milojević poslije potpisivanja.

Predsjednik novih srpskih šampiona Svetozar Mijailović zadovoljan je pravcem kojim se klub kreće.

– Najvažnije je da se stvorio kontinuitet u stručnom radu. Rezultat iz ove sezone obavezuje, i imajući u vidu ono što smo uradili, očekujemo još bolji rezultat naredne godine. Ciljevi su u Zvezdi jasni, šampionska titula, Evropa ukoliko dođe, dobrodošla je, ali suština je da pokažemo kontinuitet u osvajanju trofeja. Očekujemo da Vladan prevaziđe sebe, a posmatrajući kako je radio do sada, ne sumnjamo da će se u Crvenoj zvezdi okititi još velikim brojem trofeja.

Treća Zvezdina zvijezda Dragan Džajić vjeruje da je ovo odličan potez kluba. Prema njegovim riječima, dobro je što će biti nastavljena uspješna saradnja sa Milojevićem.

– To je prvi korak ka stabilnosti i sigurnosti kluba. Imali smo uspješnu godinu i nadam se da će Milojević nastaviti u istom ritmu i naredne sezone. Dobro je što je ugovor potpisan na dvije godine, jer to će donijeti mir. Jako je važno imati trenera u koga svi imaju povjerenje – jasan je popularni Džaja.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA