Gibonni se ponovo vraća banjalučkoj publici (VIDEO)

456

Koncert koji je prije četiri godine održao u Banjaluci, muzičar Zlatan Stipišić Gibonni, dobro će pamtiti cijelog života. Tada su noć obilježile kiša koja je neumorno padala, atmosfera koja se se na zaboravlja i upala pluća koja je uslijedila nakon svega toga.

Gibonni se ponovo vraća banjalučkoj publici i to 8. juna za kada je, na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel, zakazan njegov veliki koncert.

– Ja se sjećam taj koncert je svima u bendu ostao u fantastičnom sjećanju. Sa prvim tonovima i notama su počele kiše i završila je kada smo mi stali. Ja sam dobio upalu pluća ali nikada mi nije bilo krivo. Zato što mislim da je to jedna dobra uspomena. Da smo taj koncerta muški napravili i kako treba. Svi ga se sjećamo rado – priča Gibonni.

Nastupi su za Gibonnia uvijek ispred rada u studiju. Podijeliti svoju muziku sa publikom je suština ovog posla.

– Ti pišeš te pjesme i zadovoljan si sa njima u svoja četiri zida. Čim ti izađeš, ti znači želiš to podijeliti sa nekim i želiš nekakvo odobravanje. Nijedan autor nema plan da izađe iz svoje sobe, svira pred ljduima pa da ga gađaju nečim. To niko nema u planu. Znači hoćeš neku dobru reakciju. Ja znam da je najvažnija ta rrakcija od publike. I oni su mi prvi – dodaje on.

Ulaznice za Gibonnijev koncert mogu se kupiti na Trgu Krajine po cijeni od 20 KM. VIP ulaznice dostupne su po cijeni od 40 KM putem prodajnog sistema kupikartu.ba.

Jelena Milovanović Soldan

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA