Banjaluka: Na Moto fest stižu i Che Sudaka (VIDEO)

879

Španska muzička atrakcija Che Sudaka, najnoviji je potvrđeni izvođač drugog po redu Moto festa. Bend će nastupiti prvog dana festivala, koji je ove godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel zakazan za 25. i 26. maj.

Publika će tako dobiti priliku da uživa u nastupu sastava poznatog po odličnom ritmu i atmosferi koju prave ali i mnogobrojnih regionalnih muzičara.

– Oni su momci koji od samog početka karijere prave haos na sceni i stavrno očekujemo dobru zabavu. I da će tu svoju energiju moći da prenesu na publiku – rekla nam je Katarina Praštalo, portparol Moto festa.

Organizatori iz Moto kluba “Stršljen” potrudili su se da i ovaj festival bude u znaku odličnog muzičkog programa i dobre zabave ali prije svega promocije moto sporta i sigurnosti u saobraćaju. Planiran je niz aktivnosti a među njima je i održavanje moto sajma koji će na jednom mjestu okupiti sve svjetske brendove. To je tek početak.

– Naravno tu ide i stant vožnja koju će izvoditi naš svjetski šampion Nemanja Mihajlović koji je žitelj našeg grada. Tu je i Hrvoje Kastelac, šampion Hrvatske. Biće tu još mnogo pratećih dešavanja kao što je defile po prvi put. Očekujemo da će se pojaviti dvije do tri hiljade motora. Uz to se očekuje i posjeta oko 25 000 posjetilaca – dodaje Praštalo

Cijena sajamske ulaznice je tri konvertibilne marke, a za sve bajkere je ulaz besplatan. Kada je u pitanju muzički dio festivala, jednodnevna karta košta sedam, a dvodneva 10 konvertibilnih maraka. Festival je i ove godine humanitarnog karaktera pa će dio sredstava biti doniran za pomoć oboljelima od celijaklije.

Jelena Milovanović Soldan

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA