Želite bolji seksualni život? Operite suđe!

510

Novo istraživanje pokazuje da su najčešće svađe među parovima upravo oko pranja suđa. Parovi koji dijele kućne aktivnosti su generalno puno zadovoljniji vezom, a to se ogleda i u kvalitetu seksualnog života.

Jeste li znali da su kućni poslovi najčešći uzrok svađa među parovima? Ako živite s nekim, vjerovatno jeste. Novo istraživanje pokazuje da su najčešće svađe među parovima upravo oko pranja suđa.

Iako je dijeljenje kućnih aktivnosti sve češća pojava i dalje prisutan stav da je to “ženski” posao, a rezultati istraživanja sasvim očekivano pokazuju da su takva žene češće nezadovoljne cjelokupnom vezom.

Parovi koji dijele kućne aktivnosti su generalno puno zadovoljniji vezom, a to se ogleda i u kvalitetu seksualnog života.

Konkretno, žene koje uvijek same peru suđe su puno češće nezainteresovane za seks, dijelom zbog umora, a dijelom iz čistog revolta.

U Americi se broj parova koji dijele zaduženja oko suđa od 1999. povećao sa 16 na 29 posto, za BiH nemamo podatke, ali iz ovoga se nameće jedno sasvim jasno upustoa za muškarce – ako želite bolji seksualni život, češće perite suđe!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA