“Uvod u anatomiju” dobija svoju 15. sezonu

3766

Popularna i više puta nagrađivana američka serija TV kuće ABC “Grey's Anatomy” dobiće svoju 15. sezonu što će je učiniti najdužom dramom u istoriji prikazivanja serija.


Direktor zabavnog programa televizije ABC Channing Dungey potvrdio je ovu informaciju u saopštenju za javnost.

 – Grey's Anatomy ima posebno mjesto u mom srcu i znam da milioni gledaoca osjećaju isto. Zahvaljujemo se svim lojalnim fanovima koji su s nama od početka i onim novim generacijama gledalaca koji su pronašli zadovoljstvo u našoj seriji koja je danas jača nego ikada – kazao je Dungey.

Posljednja sezona “Grey's Anatomy” rangirana je kao broj jedan među gledaocima između 18 i 49 godina. Serija je takođe našla svoje mjesto među top pet serija u svijetu. Američka medicinska drama više puta je nominovana za Emmy nagradu, a okićena je i Zlatnim globusom za najbolju dramsku seriju.

Međutim, 15. sezona “Grey's Anatomy” neće okupiti dosadašnju glumačku ekipu. Jessica Capshow i Sarah Drrew su otpuštene, a u nastavku serije i dalje će glumiti Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary i Giacomo Gianniotti.

Podsjećamo, producentica uspješe drame Shonda Rhimes i njena partnerica Betsy Beers radnju 14. sezone usmjerile su na vatrogasnu stanicu. Serija do sada ima rekordnih 300 epizoda što znači da s novom sezonom definitivno ulazi u istoriju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA