Učenici koncertima skupljaju novac za odlazak na ekskurziju (VIDEO)

1508

Talentovani srednjoškolci prijedorske Muzičke škole “Savo Balaban” okupljeni u grupi “The bachs” vrijedno rade na pripremama za koncert, koji organizuju s ciljem da prikupe novac za odlazak na matursku ekskurziju. Koncert će biti održan 26. aprila u Pozorištu Prijedor.

Sedam mladih, izuzetno talentovanih učenika prijedorske Muzičke škole, prije godinu dana osnovalo je muzičku grupu “The bachs”. I sve to kako bi promovisali kulturu i kvalitetnu muziku približili Prijedorčaima, ali i građanima drugih gradova. Nedavno su došli na ideju da organizuju koncert i na taj način prikupe novac za odlazak u Grčku na ekskurziju.

– Mi se trudimo i vjerujemo da ćemo uspjeti skupiti novac, kako bismo malo uživali na kraju – rekao je član grupe “The Bachs” Vanja Drljača.

– Ja bih bila stvarno zahvalna svim ljudima, ako bi nas podržali, da ostvarimo svoj san. Mi ćemo im zahvaliti tako što ćemo održati taj svoj veliki koncert i nadam se da će u njemu uživati – dodala je član grupe “The Bachs” Kristina Rokvić.

Da bi ostvarili svoj san i uživali u ljepotama Grčke, potrebno je da prikupe oko 5 000 maraka. Na njihovom repertoaru zastupljene su popularne pop i rok numere.

– Svi oni sviraju više instrumenata. Riječ je o veoma talentovanoj grupi mladih ljudi – istakao je profesor gitare u Muzičkoj školi “Savo Balaban”, Prijedor Dragan Marinković i dodao da je ekskurzija planirana za septembar i da se nada da će ovo biti njihov jedini nastup.

Koncert će biti održan 26. aprila u Pozorištu Prijedor. Cijena ulaznice je 10 maraka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA