Sve je spremno za otvaranje moto sezone!

899

U susret ovogodišnjem Danu grada Banja Luka, koji se obilježava 22. aprila, u subotu, 14. aprila, uz cjelodnevni program i mnogo rock'n'roll-a, plato ispred Ronilačkog kluba “Buk”, preplaviće na stotine dvotočkaša ujedinjenih u želji da se i formalno obilježi početak ovogodišnje moto sezone.

Ovogodišnjim programom predviđen je defile bajkera ulicama grada koji u 12h kreće ispred RK Buk, sa kružnom vožnjom kroz grad do Trga Krajine. Nakon kratkog zadržavanja ispred Boske slijedi vožnja natrag do platoa ispred Ronilačkog kluba “Buk”, gdje će biti organizovan prigodan cjelodnevni program.

Naime, osim čuvene bajkerske čorbe, okupljene očekuje mnogo dobrog rock'n'roll-a za koji će biti zaduženi sjajni Tref, Pik & Razbojnik, a nakon cjelodnevnog druženja žurka se seli u MK “Istok” Club House i nastavlja uz fenomenalni Balkan Express bend!

Program otvaranja moto sezone:
– 10h okupljanje na platou ispred Ronilačkog kluba Buk,
– 12h defile ulicama grada i kratko zadržavanje na Trgu Krajine (ispred RK Boska)
– 14h bajkerski ručak i druženje ispred Ronilačkog kluba Buk, živa svirka Tref, Pik & Razbojnik
– 18h After party u MK “Istok” Club House, živa svirka Balkan Express bend, do kasno u noć…

I ove godine druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

U susret Otvaranju moto sezone u četvrtak, 12. aprila u 9 časova u prostorijama Zavoda za transfuzijsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci biće realizovana akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Kao i prethodnih godina pozivamo sve bajkere grada Banja Luka da nam se pridruže u akciji koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju humanost.

Partner manifestacije Otvaranje moto sezone u Banjaluci je AMS RS.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA