Stručnjaci objasnili šta se ubraja u prevaru

667

Na početku veze je najbolje da partneru jasno objasnite gdje su vaše granice kada je u pitanju prevara, kako se poslije ne bi izvlačio da nije znao i da je pogriješio.

Evo nekih situacija koje se u vezama ponekad dešavaju, a stručnjaci ih smatrajuprevarom:

I dalje ima profil na društvenoj mreži poput Tindera

Ukoliko još uvijek ima profil na nekoj od aplikacija za flertovanje i dejtove, da li vas vara? Imate potpuno pravo da sumnjate, jer zašto biste imali profil na ovakvoj društvenoj mreži, osim ako ne tražite zabavu sa strane. Naravno da postoje i drugačije mogućnosti da se u ovoj situaciji objasnite sa partnerom, ali vaša sumnja je neminovna.

Prati bivše djevojke na društvenim mrežama

Čak iako se iz ovog postupka ne vide jasne namjere za prevaru, stručnjaci smatraju da se ovdje krije prvi korak na tom putu. Potrebno je da se sa partnerom porazgovara o tome zašto još uvijek prati bivšu djevojku, možda ipak ima dobar razlog za to.

Jaka emotivna veza sa drugom osobom

Ukoliko partnerova jaka emotivna povezanost sa nekom drugom osobom, mijenja vašu povezanost sa partnerom, možete imati utisak da ste prevareni. Naravno nekad se radi samo o iskrenom prijateljstvu, ali to naravno ne znači da vi možete lako ostati imuni na toliku bliskost.

Moramo imati razumijevanja, jer je svakom u životu potrebna osoba kojoj može bezuslovno vjerovati, pored emotivnog partnera.

Škakljive poruke

Nema opravdanja za flert poruke, jer to svakako znači prevaru, naročito ako te poruke kriju od vas. Neki ljudi flert smatraju bezazlenim, ne misleći o tome, kako njihove riječi mogu nekome zvučati.

Izlazi sa atraktivnom osobom

Ukoliko se ovo naprimjer dešava u vidu poslovnog ručka, sa koleginicom sa posla, nije ništa strašno. Međutim, ako se među njima razvija privlačnost i spontani flert, možete biti sumnjičavi i imate potpuno pravo na to.

Svakako, bez obzira na ove zaključke stručnjaka, svaku sumnju preispitajte i porazgovarajte sa partnerom iskreno, ukoliko vas stvarno poštuje reći će vam imate li razloga za brigu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA