Šta žene nikako ne treba da nose u krevetu

498

Želite li da saznate o kojim stvarima zaista brinu muškarci u krevetu? Ovaj put nećemo govoriti o samom seksu, vještinama i donjem vešu, već o stvarima koji čine muškarce uznemirenim prije nego što seks započne.

Ljepljiv sjaj za usne

Jasno je da mi djevojke volimo ruževe, balzame i sjajeve za usta. Ali, kada ste u krevetu sa partnerom, preskočite mazanje usana, jer će u svakom slučaju brzo nestati sa njih. Ne samo da neki od sjajeva imaju neprijatan ukus, već mogu biti ljepljivi, što može biti vrlo neprijatno, naročito za muškarce koji obično nemaju ništa na svojim usnama.

Prejak parfem

Čak i ako ne osjećate koliko je vaš parfem jak, nemojte pretjerivati sa prskanjem po cijelom tijelu. Dovoljna je samo kapljica parfema tu i tamo, tako da ga mogu osjetiti samo oni koji su nekoliko centimetara udaljeni od vas, a ne i susjedi koji žive pored vas. Pored toga, možda se parfem ne dopada vašem partneru, ili je veoma jak i uznemirujući, pa je zaista bolje da ga koristite u malim dozama.

Previše ulja na tijelu 

Čak i ako imate suvu kožu prije nego što odete u krevet ne koristite ulje. Ulja se teže apsorbuju i mogu biti veoma klizava za razliku od mlijeka i losiona za tijelo.

Šminka svuda pa i na novoj posteljini

Određeni ruževi su masni i imaju neprijatan ukus na usnama partnera. Pored toga, nošenje šminke u krevetu takođe šteti vašoj koži. Ne zaboravite da šminka ostavlja tragove, na njemu i na posteljini. Ako već ne možete bez šminke, pokušajte da koristite kozmetičke proizvode koji se smatraju vodootpornim i ne ostavljaju trag. Vaš partner će vam biti zahvalan.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA