Snimcima seksa iznudila 3 000 KM

811

D. D. (28) iz Doboja osumnjičena je da je video-snimcima i fotografijama seksualnog odnosa ucjenjivala ljubavnika i tako od njega iznudila oko 3 000 KM.

Dobojka je prijavljena Okružnom tužilaštvu u ovom gradu zbog ucjene, a tereti se da je u prethodnih 30 dana od ljubavnika u nekoliko navrata uzimala novac, prijeteći mu da će njegovoj porodici i prijateljima poslati kompromitujuće video-snimke i fotografije.

Prema nezvaničnim informacijama, par je bio u tajnoj vezi od 2016. godine, a oboje su u braku i imaju djecu. Ljubavnik, koji radi u inostranstvu, je odlučio da polako prekine vezu. Rjeđe joj se javljao nego ranije, a neko vrijeme se nisu ni viđali. Kada je shvatila da se bliži kraj njenoj tajnoj vezi, odlučila je da se osveti, sada već bivšem ljubavniku.

– Odranije je imala slike na kojima su oboje nagi, a snimila je i njihov seksualni odnos i odlučila da od svega toga izvuče korist. Ljubavniku, koji je stariji od nje, slala je prijeteće poruke putem “Fejsbuka”. Govorila mu je da će snimke i fotografije poslati njegovoj ženi, djeci i prijateljima. On joj je dao novac, strahujući da će mu ti kompromitujući sadržaji rasturiti porodicu – rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da su saslušali D. D, i da Okružno tužilaštvo treba da preduzme dalje mjere protiv nje.

– Osumnjičena se tereti da je oštećenom prijetila da će njegovim bliskim osobama otkriti sadržaje koji bi naštetili njegovoj časti i ugledu. Pri tome je od njega tražila novac – navela je portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA