Policija na Twitteru: Javi nam se da te hapsimo!

636

Neobičnim objavama na Twitteru policija iz Southlake u američkoj saveznoj državi Texas pokušava da pronađe ženu koja je osumnjičena za krađu identiteta.

Riječ je o ženi po imenu Crystal Ladawn Finley koja se sumnjiči da je napravila nekoliko kreditnih kartica sa tuđim imenima, a iste je koristila prilikom kupovine u nekoliko radnji. Nadzorne kamere uhvatile su je u radnjama poput “Victoria's Secret”, kao i nekoliko drugih. Budući da joj policija ne može ući u trag, počeli su da objavljuju zanimljive poruke na Twitter nalogu u namjeri da je navedu da im se ona sama obrati.

– Draga, Crystal Ladawn Finley, šta ima? Tražimo te svuda – glasi jedna od poruka.

– Čuli smo da si imala nesreću u Dallasu i nadamo se da si dobro (iako si dala lažna dokumenta osobi sa kojom si se sudarila) – glasi druga objava.

Ova oštroumna prevarantkinja se pretvara i da je u poodmlakloj trudnoći dok kupuje sa karticama koje je napravila na tuđa imena, a policija je objavila i fotografiju automobila koji vozi u namjeri da je brže pronađu. Pozvali su je se i sama javi detektivu koji radi na njenom slučaju.

Objave su zaista zanimljive.

Ostaje nam samo da vidimo da li će im se Kristal javiti makar reTwittom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA