Pink je najljepša žena na svijetu

766

Iako ni sama ne može da vjeruje, pjevačica Pink, po izboru magazina “People” izabrana je za najljepšu ženu u 2018. godini.

Ugledni magazin proglasio je za najljepšu, a njene prethodnice bile su Džulija Roberts, Nikol Kidman, Kejt Hadson… Zato je sada ovogodišnji izbor izazvao brojne reakcije – od onih koji su presrećni što je jedna karakterna i borbena žena, stvarna sa svim svojim manama izabrana među sladunjavim ljepoticama do onih koji misle da je ovaj izbor u najmanju ruku smiješan.

Pink se ne ljuti povodom raznih komentara, pa je gostujući u jednoj emisiji rekla: “Umirala sam od smjeha kad sam čula da je izbor pao na mene. Odmah sam se obratila svima koji su bili sa mnom u prostoriji i pitala ih jesu li ikad pomislili da može bolje od ovoga”.

Ona je dodala i da su za titulu zaslužna njena djeca, ali zaključila je i da joj se sviđa mijenjanje standarda ljepote.

– Ne mislim da bi trinaestogodišnju mene bilo briga, ali sviđa mi se kako se stvari mijenjaju. Dopada mi se kako se percepcija ljepote okrenula naopako. Nema ništa loše u ljepoti i nema ništa loše u unutrašnjoj ljepoti. Fizička dolazi u različitim bojama i veličinama. Lijepo je šta god da je vama lijepo, ljudi živite i budite slobodni – istakla je Pink, prenosi B92.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA