Otkriveno kako će izgledati vjenčanica Megan Markl

1051

Osim organizacije, liste gostiju i torte, magazini su se potrudili da saznaju sve podatke o vjenčanici buduće princeze.

Izdvojeni su najinteresantniji podaci, koje vam prenosimo u cjelosti.

Megan će najvjerovatnije nositi dvije haljine na svadbi

Jedna će biti za svečanu ceremoniju, dok će drugu nositi kasnije. Vjenčanje će biti podijeljeno na dva dijela, slično kao kod Vilijama i Kejt, pa će i Megan i Hari imati drugu odjevnu kombinaciju.

Već je izabrala dizajnera

Izvori kažu da je Megan već odabrala dizajnera vjenčanice, kao i da je imala probu. Ovo ne iznenađuje, jer je logično da je izabrala manje od dva mjeseca od svadbe, posebno što je riječ o dizajnerskom komadu koji će biti kreiran specijalno za nju. Kada je riječ o dizajneru, sumnja se da će to biti “Ralf i Ruso”, čiju haljinu je nosila na vjeridbi, “Roland Mouret”, blizak prijatelj Megan i “Aleksandar Mekvin” koji je kreirao Kejtinu haljinu.

Viktorija Bekam neće biti dizajnerka

Obožavaoci Megan Markl spekulisali su da će Megan nositi dizajn britanske kreatorke Viktorije Bekam, a kao razlog naveli su da je nedavno nosila njen džemper. Ipak, supruga slavnog fudbalera je opovrgnula sve sumnje.

– Izgledala je apsolutno prelijepo u džemperu. Sigurna sam da će biti veoma zabavno vjenčanje. Ali ne, nije me pitala da kreiram njenu haljinu – ispričala je Bekamova.

Biće konzervativna i formalna

Iako je Megan lični stil svjež i moderan, a često se odlučuje za modne rizike, njena vjenčanica će vjerovatno biti veoma tradicionalna. Megan je u intervjuu za magazibn “Helo” otkrila neke pojedinosti… “Klasično i jednostavno” je njen izbor.

Neće ličiti na njenu prethodnu vjenčanicu

Megan je nosila haljinu bez bretela kada se udavala za filmskog producenta Trevora Englesona, 2011. godine. S obzirom da je riječ o kraljevskom vjenčanju, buduća princeza neće moći da nosi haljinu bez rukava, te njena nova venčanica sigurno neće ličiti na prethodnu.

Uprkos tračevima, neće koštati više od vjenčanice koju je nosila Kejt

S obzirom da su se pojavili tračevi da će vjenčanica Megan koštati hiljade funti i biti skuplja od one koju je nosila Kejt Midlton, buduća princeza će biti dosta skromnija. Kejt Midlton je platila 150 000 funti za haljinu, odnosno njeni roditelji Kerol i Majkl su se pobrinuli za iznos. Markleova vjerovatno neće odvojiti toliki novac za vjenčanicu, njoj je važnije da ona bude tradicionalna, eleganta, sofisticirana i da joj dobro stoji.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA