Oprez: Mokri i klizavi kolovozi!

474

U Republici Srpskoj jutros se na većini puteva saobraća redovno, ali zbog kiše koja povremeno pada, u većini krajeva, neophodan je oprez zbog mokrog i klizavog kolovoza!

Kako je saopšteno jutros iz Auto-moto saveza Republike Srpske, zbog povremenih padavina i u većem dijelu Federacije BiH saobraćaj se odvija po mokrom ili vlažnom kolovozu.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina postoji mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Zbog aktiviranih klizišta, jednom trakom naizmjenično saobraća se na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Ključ u mjestu Dragoraj, dok se usporeno saobraća na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, lokalitet Srpskih Toplica.

Zbog aktiviranih klizišta saobraćaj se odvija naizmjenično jednom kolovoznom trakom i na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu Ljubačevo, dionica Ukrina-Gornja Vijaka i Bratunac-Drinjača.

Na regionalnom putu Karan-Novi Grad, u mjestu Rakovac, saobraćaj je, zbog aktiviranog klizišta, potpuno obustavljen.

Na dionici regionalnog puta Lopare (Mačkovac)-Čelić, zbog pojave klizišta u rejonu Čelića, saobraćaj se odvija naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednom trakom.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA