MK “Istok”: Kraj jula rezervisan za moćne dvotočkaše!

962

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 27. do 29. jula 2018. godine održaće se četvrti Međunarodni motoskup MK “Istok”.

Naime, nakon nedavno uspješno organizovanog zvaničnog otvaranja motosezone u Banja Luci, koje je okupilo više od 500 dvotočkaša, čime je zabilježena rekordna posjeta ovom događaju, kojeg MK “Istok” organizuje već nekoliko godina, u organizaciji ovog moto kluba predstavljaju, četvrti put za redom, motosusrete u gradu na Vrbasu.

U susret rođendanu kluba, od 27. do 29. jula, na banjalučkoj tvrđavi Kastel sve posjetioce očekuje pravi bajkerski spektal uz spektakularan program uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona koji su redovni gosti na manifestacijama koje MK “Istok” organizuje.

I ove godine motosusrete će obilježiti dobra atmosfera i mnogo vrhunskog rock ‘n’ roll-a, za šta će biti zadužene regionalne muzičke zvijezde koje uživaju najveću popularnost kod ljubitelja ovog zvuka. Sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK “Istok”, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu sa velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći motoskup predstavljati jedan od najmasovnijih događaja ovog ljeta.

U sklopu ove manifestacije predstaviće se se i partneri ali i sponzori koji pripremaju mnogobrojna iznenađenja za sve posjetioce 4. Međunarodnog motoskupa MK “Istok” Banja Luka!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA