Jedna poza, kad želite baš da mu udovoljite

919

Momci najviše vole “doggie style”. Iako ta poza ženama gotovo nikada nije najbolja, i u njoj ne uživaju toliko koliko uživaju muškarci, možda je vrijeme da i vi spoznate čari ove poze.

– Poznato je da muškarci vole tu pozu, vole ono životinjsko u njoj – kaže Džejmi Vaksman, seks guru i autor knjige “Vrući seks – 200 stvari koje biste mogli da probate večeras”.

– Iako “doggie style” nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebali bismo, jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla da bude odlična za žene – dodaje Vaksman.

Ako i vi i vaš partner najviše volite ovu pozu ili možda uopšte ne uživate u njoj, evo nekoliko savjeta kako bi vam ona mogla biti bolja ili vam postati najdraža.

Dominacija

Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sjednite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu da biste mogle da kontrolišete koliko duboko ulazi u vas.

– To je odlična poza za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimuliše G-tačku i skoro garantuje orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njena leđa, preko kojih pada raspuštena kosa, može da bude jako seksi – kaže Vaksman.

Skupite koljena

Logično je da, kada partner ulazi u vas odpozadi, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može da klizi u vas. Evo jednog trika koji će vam omogućiti da više uživate u tome!

– Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite kolena jedno uz drugo. Tako ćete imati osećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jeste – savjetuje Vaksman. Plus, što su njegova kolena razmaknutija, lakše će mu biti da se sagne preko vas i dira vam klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA