Zvijezde Festivala 84 stižu ranije da “ovjere” staze na Jahorini!

564

EXIT tim ulazi u završnu fazu priprema novog Festivala 84 koji će biti održan od 15. do 18. marta u Olimpijskom centru Jahorina, koji blista ove sezone uz idealne uslove na stazama.

Neke od vodećih zvijezda festivala odlučile su da lično isprobaju staze na kojima su se prije njih spuštali najveći asovi skijanja još tokom Zimskih olimpijskih igara 1984. godine koje su lajtmotiv novog Exitovog festivala! Među njima su i britanski hit duo Sigma, te slovenački tehno otac i vrstan skijaš Umek, ali i ruski hitmejkeri Filatov i Karas!

Britanski zvjezdani tandem izuzetno dobro poznaje snježne staze, jer Sigma nastupa na svim najvažnijim zimskim muzičkim festivalima, a njihova pjesma “Higher” smatra se nezvaničnom borderskom himnom u posljednjih par godina. Ne čudi stoga da su htjeli da ostanu na Jahorini nakon svog nastupa i lično isprobaju staze na kojima je ispisana svjetska olimpijska istorija. Umek na Jahorinu stiže dva dana prije svog nastupa.

– Uvijek se odlično provedem u Bosni i Hercegovini, ovdašnji ljudi su strastveni rejveri i tu se osjećam među svojima, stekao sam puno prijatelja tokom svih ovih godina. Jahorina me asocira na Vučka i na to koliko sam predano pratio Olimpijske igre kad sam bio mlađi – rekao je Umek pred dolazak na Festival 84.

I ruski DJ tandem, Alex Karas i Dmitry Filatov, koji su slavu stekli remiksom singla francuske pjevačice Imany “The Good, The Bad and The Crazy”, na Jahorinu dolaze tri dana ranije, ne bi li se uvjerili u zimsku ponudu Jahorine i proveli nekoliko dana uživajući na snijegu. Ukoliko ih sretnemo na stazama, nagovorićemo ih da nam otpjevaju svoj platinasti hit “Don't be So Shy” ili pak novu pjesmu “Time Won’t Wait”.

Berlinski DJ Sandrino takođe je izdvojio dva dodatna dana u svom gustom rasporedu da bi uhvatio nekoliko žica na olimpijskoj ljepotici i proslavio kraj zime na najbolji mogući način. Nakon opuštanja će trećeg dana festivala, 17. marta, zagrijati sve posjetioce na Vučko dnevnoj bini svojim jedinstvenim house setom!

Na prvom izdanju Festivala 84 na Jahorini na dve noćne i tri dnevnih bina nastupiće neka od najaktuelnijih svjetskih, regionalnih i domaćih muzičkih imena kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, Marko Nastić b2b Dejan Milićević, After Affair, Bad Copy, Sandrino, Kristijan Molnar, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović, Van Gogh i mnogi drugi!

Organizovan prevoz do Jahorine iz Sarajeva i sa Pala

Nema potrebe da se na Jahorinu ide autima jer je Festival 84 za svoje posjetioce organizovao autobuski prevoz iz Sarajeva i sa Pala do festivalske lokacije 16. i 17. marta u kontinuitetu od 20h do 23h, dok će posjetioci takođe organizovano kući moći da se vrate 17. i 18. marta od 03h do 6h. Cijena povratne karte je 9KM iz Sarajeva, tj. 6 KM sa Pala, a više informacija o mjestima polazaka posjetioci mogu da pronađu na ovom linku. Svi posjetioci koji se zapute svojim autom će moći da koriste parking u okviru OC Jahorina, a
festival će obezbijediti i dodatni parking. Tu je i mogućnost kupovine VIP parkinga u blizini glavne festivalske bine, OLYMPIC Main Stage. Sve informacije i pitanja o Festivalu 84 dostupne su na ovom linku.

Ulaznice sa 40 odsto popusta u prodaji do petka ili do isteka zaliha!

Još vrlo ograničen kontigent ulaznica sa 40 odsto popusta, po cijeni od 44 KM biće u prodaji putem prodajne mreže Kupikartu.ba do petka ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena biti viša. Na sajtu zvanične Exitove turističke organizacije exittrip.org dostupna je i ograničena količina promotivnih paketa sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i raznovrsnom ponudom smještaja u blizini festivalskih lokacija.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA