Tajne vrhunskog užitka: Poza o kojoj mašta svaki muškarac

922

Muškarci su mnogo veći ljubitelji analnog seksa od žena. Što je i jasno, jer je lepša polovina ta koja, prema iskustvima, trpi bol. Ipak, ima svjedočenja i da su iskustva potpuno suprotna.

Ovo su najvažnije stvari koje treba da znate o ovoj vrsti odnosa.

Prvi put boli

Za većinu žena ovo iskustvo je prvi put bolno, ali ako se vremenom razvije pravilna tehnika, postiže se veliko obostrano zadovoljstvo. Važna je psihološka priprema prije stupanja u analni odnos.

Budite samouvjereni

Stručnjaci ističu da je ključ vrhunskog analnog seksa samopouzdanje svakog od nas. Dakle, ako želite da uživate, morate prije svega, da budete sigurni u privlačnost svojih atributa, odnosno zadnjice.

Oslobodite se stida

Istraživanja su pokazala da određeni broj žena ima urođenu potrebu za ovom vrstom seksa, dok većina njih poželi da se upusti u ovakvu avanturu prvenstveno zbog želje za eksperimentisanje. Nezanemarljiv broj žena se, pak, ustručava da proba analni seks jer vjeruje da se tako ponižava pred partnerom.

Aktivirajte analne mišiće

Aktivacija analnih mišića je podjednako važna kao i aktivacija vaginalnih mišića tokom konvencionalnog seksa. Zbog toga stručnajci preporučuju da se tokom seksa izbjegava ležeći položaj.

Higijena

Nikako poslije analnog seksa ne smijete preći na onaj klasični, jer može doći do ozbiljnih infekcija. Ukoliko muškarac želi da naknadno pentrira u vaginu, neophodno je da oba partnera operu ovu regiju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA