Mediji “sele” Stolicu u Partizan, njemu samo Zvezda u mislima

468

Trener Vojvodine Ilija Stolica demantovao je glasine da prelazi u Partizan i istakao da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde u srijedu.

Beogradski mediji su, kao i jesenas, istakli Stolicu kao glavnog kandidata za novog trenera tima iz Humske, jer se Miroslav Đukić nalazi pred otkazom zbog serije loših rezultata.

– Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom, te sam fokusiran isključivo na dešavanja u mom timu i svu svoju koncentraciju sam usmjerio jedino ka predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde. Sa Vojvodinom smo tek započeli veliki posao revitalizacije kluba, koji trenutno sigurno nije na željenom i očekivanom nivou. Iz tog razloga, sva moja pažnja usmjerena je u tom pravcu i pripremi mojih igrača za izazove koji nas očekuju – jasan je Stolica.

Osim njega, spekuliše se da su čelnici Partizana zainteresovani da vrate Aleksandra Stanojevića, ali da je on navodno drugi put odbio povratak u Humsku i srpski fudbal. Bilo kako bilo, Miroslav Đukić će voditi ekipu u srijedu protiv Rada, a u slučaju novog kiksa, ekspresni razlaz bio bi neminovan.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA