Ko je bolji ljubavnik: Konobar, političar, advokat…

712

Profesija utiče na uspijeh u krevetu i seksualne sklonosti, tvrde psiholozi. Rezultati istraživanja ukazuju da je političarima bitan samo njihov užitak, dok se advokati uvijek trude da zadovolje partnera.

Kako jedete, pričate, kako se ponašate ili oblačite – takvi ste i u seksu. E sad znamo i kakvi ste na osnovu onoga što radite.

Konobari – mušterija je uvijek na prvom mjestu i što je još važnije, mušterija uvijek mora otići zadovoljna uslugom! Sa druge strane, prosječan konobar tokom jedne smijene opsluži makar 10 mušterija, pa se ne može reći da im je vijernost jača strana.

Pravnici – kako je njihov život uređen zakonima, može se reći da su pravnici u seksu, simbol rutine. Iako svoju parnerku može prilično ubiti u pojam tražeći rupu u zakonu suvoparnim pokušajima, odnosno nemaštovitim seksom, za njih je dobro to što su uvijek spremni da uče, uče i uče. Tako da pravnici neprestanim usavršavanjem mogu postati čudo od ljubavnika.

Uniformisana lica – policajci, vojnici, vatrogasci, čest su fetiš mnogih žena. Smatraju ih izuzetno dobrim ljubavnicima, što u neku ruku, psihološki gledano vjerovatno i jeste tačno. Njihovo zanimanje zahtijeva veliko samopouzdanje, sigurnost i snažan karakter, ali i autoritet. Baš ono što je u krevetu mnogih žena veoma cijenjeno. Opet, za njih takođe važi da nisu baš od najvjernijih.

Političari – dosadni i uglavnom prazni politički govori umiju zavarati. Ipak, na kraju nas svi “navuku” da povjerujemo u njihove laži, a onda kreću perverzije. Tako je i u seksu. Političari ženu zavode nevjerovatnim trikovima i forama od kojih joj se pamet pomjeri i čini se da im je svaka zlata vrijedna, ali kada je napokon uvuku u krevet obostranom zadovoljstvu ne pridaju previše pažnje. Političari i javne ličnosti često mjenjanju seksualne partnere. U seksu su brzi i površni i nekoncentrisani. Prvenstveno gledaju na sebe i svoj užitak. Čuvajte ih se!

Ljekari – ljudi u bijelom, među ženama važe za vrhunske ljubavnike. A kako i ne bi – poznaju anatomiju u mali prst. Ipak, za ljekare takođe važi pravilo i da su u seksu sebični, a da žene posmatraju suviše sterilno. U pitanju je vjerovatno profesionalna deformacija koja je možda najbolje opisana u zlatnom pravilu ljekarskog poziva – najvažnije je ne vezivati se za pacijenta.

IT-jevci – iako mnogi zaziru od stručnjaka za informatičke tehnologije na polju seksa i ljubavnih veština, njihovu surovu racionalnu funkcionalnost, mogli bismo posmatrati i sa druge tačke. Kako je njihov cijeli život podređen logici funkcije koja ima za cilj da sklop sitnih mehanizama stavi u pogon, možda je tako i u seksu. Možda će njegova prirodna radoznalost za najsitnije dijelove vašeg tijela pokrenuti želju da pronađe funkciju koja će vaš organizam dovesti do orgazma. Logično, zar ne?

Zanatlije – možda nisu tako suptilni, nježni i romantični poput ljekara, pravnika i drugih gore pomenutih zanimanja, ali žene – tajna zanatlijinog alata je u njegovim prstima. Što taj “popravi”, smatrajte “popravljenim!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA