Horoskop za 6. mart: Lavovi, izbjegavajte sukobe

693

Koliko su vam zvijezde danas naklonjene?

Ovan

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje svojim pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Na vama je da svojim saradnicima predložite novo ili korisno rješenje, koje treba da zadovolji različite interese. Povremeno kao da gubite razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom.

Bik

Trenutak je da ubrzate neke poslovno-finansijske dogovore. Nepotrebno odlažete situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj, neko drugi ima izvrsnu moć i određuje pravila. Potrebno je da djelujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumijevanja.

Blizanci

Važno je da ostanete dosljedni u svojim namjerama, okolina ima dovoljno interesovanja da podrži vaše poslovne ideje. Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način. Kontaktirajte osobu koja u vama podstiče kreativnu inspiraciju i emotivno zadovoljstvo veće vrste.

Rak

Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, provjerite njihov odjek u krugu saradnika. Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno ili “neodoljivo” u društvu bliske osobe ili partnera.

Lav

Izbjegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici. Potrebna Vam je nečija podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite povjerenje.

Djevica

Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rješenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rješenje pod uslovom da prihvatite nečiji savjet i pozitivan uticaj. Izbjegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore.

Vaga

Vaša poslovna strategija ne ostavlja dovoljno ubjedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu “uticajnu” osobu. Preostaje vam da prihvatite neko kompromisno rješenje. Postupite po svojoj savjesti. Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja vas dobro poznaje, potrebna vam je nečija podrška.

Škorpija

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određenu diskreciju. Međutim vi imate drugačije ideje, tako da odbijate sporednu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Dobro razmislite, prije nego što povučete novi potez. Partner djeluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše vase zahtjeve.

Strijelac

Ponekad je teško priznati lični poraz pred saradnicima, ali na takav način dobijate novu priliku da ostvarite svoje namjere. Vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti, bez nečijeg praktičnog usmjeravanja i podrške. Pažljivije analizirajte nove i spontane poruke koje dobijate od voljene osobe.

Jarac

Ukoliko se previše uživljavate u ulogu “dežurnog kritičara”, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvijek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti. Izbjegavajte situacije koje djeluju suviše provokativno na vas.

Vodolija

U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktičnija rješenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist. Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili “ljubavne žaoke” koje vas razdvajaju.

Ribe

Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje, udružite svoje poslovne interese. Osjećate pojačani emotivni zanos u nečijoj blizini i prija vam nova uloga koja postoji.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA