“Blogdan” dolazi u Banjaluku

724

Poznati autor i bloger Bogdan Stevanović, internet publici poznatiji kao „Blogdan“, održaće radionicu kreativnog pisanja u utorak 27. marta godine u Banjaluci, u Socijalno – edukativnom centru.

Bogdan želi da sa svim ljudima koje zanima kreativno pisanje u online svijetu i blogovanje podijeli svoju priču, te da učesnicima radionice otkrije kako ni od čega napraviti nešto što želiš.

Njegova radionica kreativnog pisanja predstavlja lično iskustvo nekoga ko je pisao, odustajao, vraćao se pisanju, isprobavao razne tehnike, čitao savjete, učio, testirao društvene mreže, došao do publike i objavio knjigu.

Na radionici će se pričati o želji za pisanjem, inspiraciji i stvaralačkom procesu, potrebi za pisanjem i prevazilaženju osjećaja stida, te kako ovladati inspiracijom. Radionica nudi rješenja i trikove kako tekstove učiniti boljim, čitljivijim, interesantnijim, te kako tekstove plasirati čitaocima, doći do publike i izdvojiti se na društvenim mrežama. Radionica završava pitanjima, odgovorima i kreativnom debatom.

Za radionicu kreativnog pisanja se možete prijaviti na e-mail: [email protected] Broj mjesta je ograničen.

Više informacija o radionici kreativnog pisanja i načinu prijave potražite na: www.blogdan.rs

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA