Tuzlak osumnjičen za brutalno ubistvo dječaka

855
Nermin Šišić

Nermin Šišić (28), bh. državljanin iz Tuzle, osumnjičen je da je ubio jednogodišnjeg Pavla Jovovića, sina njegove nevjenčane supruge Jelene Jovović (33).

Očuh koji je batinama usmrtio dječaka starog petnaest mjeseci, državljanin je BiH. Nermin Šišić iz Tuzle osumnjičen je za brutalno ubistvo, a prijava je podnesena i protiv majke Jelene Jovović, zbog sumnje da je počinila krivično djelo kršenje porodičnih obaveza.

Medicinsko osoblje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Podgorici obavijestilo je Centar bezbjednosti u ovom gradu da je u Dječiju bolnicu Kliničkog centra Crne Gore transportovan dječak u dobi od 15 mjeseci sa vidljivim tragovima nasilja.

– Nermin Šišić, koji boravi u Podgorici, već duže vrijeme je fizički zlostavljao maloljetnog sina nevjenčane supruge Jelene Jovović. Ona je zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze, usljed čega je dijete zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život od kojih je danas, preminulo na Odjeljenju Dječije bolnice Kliničkog centra Crne Gore – ističe se u saopštenju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Dječak, koji je brutalno pretučen, preminuo je jutros u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, saopštila je portparol ove zdravstvene ustanove Gorica Soković.

Dječak je juče primljen u bolnicu sa teškim povredama, a policija je uhapsila njegovu majku Jelenu Jovović i očuha Nermina Šišića zbog sumnje da su odgovorni za nanošenje teških povreda djetetu.

Šišić od ranije poznat policiji

Nermin Šišić višestruki je povratnik u vršenju krivičnih djela, saznaju crnogorski mediji.
Šišića je prošle godine u Tuzli uhapsila policija zbog sumnje da je pucao u jednog mladića, piše portal Analitika.

Sumnja se da je tog dana, oko ponoći, na lokaciji Vidikovac na tuzlanskom brdu Ilinčica, prvo verbalno napao mladića koji je tu došao automobilom.

– Nakon toga je i ispalio jedan hitac iz pištolja u pravcu donjeg dijela tijela mladića, kojeg nije pogodio. Potom je mladića udario drškom pištolja u glavu – saopšteno je iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Šišić je takođe 2009. godine osumnjičen za tešku krađu.

Naime, kancelarija tuzlanskog advokata M.M opljačkana te godine, a za to krivično djelo se teretio Šišić koji je iz advokatske kancelarije ukrao računar, kao i ključeve advokatovog automobila “citroen C3” , kojeg je našao na parkingu i odvezao.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA