Špirić: Narod zna da sa Dodikom i SNSD-om ima sve!

2836

Sama najava predsjednika SNSD-a, Milorada Dodika, da bi se mogao kandidovati za srpskog člana Predsjedništva BiH izazala pometnju i paniku u redovima Saveza za promjene, jer su svjesni da srpski narod zna da Srpska sa Dodikom i SNSD-om ima sve, a BiH samo ono što je Dejtonom propisano, izjavio je Nikola Špirić, potpredsjednik ove stranke.

Špirić je istakao da je Savez za promjene svjestan i da Republika Srpska sa njima nema ništa, a da BiH ima sve što Sarajevo zatraži i međunarodna zajednica naredi.

– Uz njih smo izgubili poresku i monetarnu suverenost, vojsku, izgubili smo čast i dostojanstvo jer su izdali i prodali svoje partijsko rukovodstvo, pokušavaju kriminalizovati sve što je srpsko i što je u Srpskoj, ali uzalud – rekao je on.

Smatra da Savez za promjene sada živi u strahu, a strah nije saveznik za pobjedu, te naglasio da će kada dobiju nova istraživanja javnog mnjenja vidjeti da narod izdaju ne prašta.

– Razlika između nas i njih je velika, naše eventualne greške se daju ispraviti ali izdaja je nešto što se vijekovima plaća i to bi valjda trebalo da nauče – rekao je Špirić.

On je zaključio da je poruka SNSD-a Savezu za promjene “da ne treba da se plaše SNSD-a jer je to ozbiljna, patriotska, demokratska partija i da prije svega treba da se plaše svojih nedjela sa kojima trebaju izaći pred biračko tijelo”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA