Ruski film “Led” stiže u Beograd sa Milošem Bikovićem

3322

Premijera filma “Led”, sa Milošem Bikovićem, Aglajom Tarasovom i Aleksandrom Petrovim u glavnim ulogama stiže u Beograd. Premijera je zakazana za 7. mart u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sa početkom u 20 časova.

Svjetsku premijeru film “Led” imao je u Moskvi na Dan zaljubljenih, 14. februara. Prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, najgledaniji film u bioskopskim dvoranama u Rusiji je bio film “Led” koji je imao dvostruko više gledalaca od američkog hit filma “Pedeset nijansi – oslobođeni”.

U okršaju ruskog i holivudskog filma pobjedu je po svim kriterijumima odnijela bajkovita ljubavna priča inspirisana istinitim događajima. Imajući u vidu prosječan broj gledalaca po projekciji “Led” je glavnog konkurenta ostavio daleko iza sebe, a odnos je 62 prema 28 gledalaca. Može se osnovano pretpostaviti da će ovaj film, snimljen sa budžetom od 150 miliona rubalja, postati bioskopski hit, navodi se u saopštenju.

Karte za premijeru su već u prodaji na blagajnama bioskopa, a beogradsku publiku će tom prilikom pozdraviti i Miloš Biković lično.

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o djevojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion svijeta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je vjerovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najljepši ples. Zbog svoje vjere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspjeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA