Rukometaši Srbije o Cvetkoviću: Vodio nas pijanac!

593

Rukometaši Srbije žestoko su odgovorili na prozivke selektora Jovice Cvetkovića. U saopštenju dostavljenom medijima, srpski reprezentativci iznijeli su sav prljav veš sa EP u Hrvatskoj.

Još aktuelni šef stručnog štaba, koji će biti smijenjen na sjednici Upravnog odbora u utorak optužio je prije dva dana nekolicinu igrača da su “bančili” po Zagrebu. Momci nisu odgovarali na pozive medije, ali juče je stigao oštar odgovor kompletnog tima, koji je selektora optužio da se opijao.

– Bez ikakvog razloga stavljeni smo na stub srama, zahvaljujući “selektoru”, koji je iznio niz neistina na naš račun. Sada je došlo vrijeme da i mi progovorimo. Odgovorno, sportski i moralno tvrdimo da je svaka riječ izrečena od stane Cvetkovića notorna laž – stoji u saopštenju.

“Orlovi” su krenuli od prvih kikseva Cvetkovića:

– Zar je moguće da selektor jedne zemlje ne zna u kom klubu mu igraju igrači?! Zar je moguće da je pitao kapitena Šešuma kako je u Levenu, neznajući da je on već četiri godine u Gepingenu! Zar je moguće da selektor postavi pitanje Radivojeviću “Gdje si sad mali?”, aludirajući na klub u kom igra, jer naravno to tek nije znao? Zar je moguće da selektor ode u Skoplje da obavi razgovor sa Alemom Toskićem, a on igra u Velenju? Onda valjda i nije trebalo da nas čudi što nije znao 85 odsto protivničkih igrača – navode reprezentativci.

Prema navodima, Cvetković nije bio na 85 posto treninga.

– A i kad jeste, pušio je u sali gdje se trenira! U trenerci sa grbom Srbije! Na pušenje u svlačionici pred svaku utakmicu smo navikli, to nije novina. Nijednom tokom EP selektor nije putovao sa ekipom autobusom, već privatnim kolima. Nije se znalo kad su doručak ili večera, kad se kreće iz hotela… Za sedam dana u hotelu račun je bio 1 200 evra samo za alkohol! Onda i ne čudi što je selektor svako veče bio pijan – kaže se u saopštenju rukometaša Srbije.

Igrači tvrde da je Cvetković pijan vodio posljednji meč na EP.

– Pod dejstvom alkohola je napao i udario potpredsednika Saveza, Dragana Škrbića. Igrači su razdvajali i smirili strasti. U najmanju ruku je sramotno i ružno da svoje neznanje, nered i skandale Cvetković pravda preko naših leđa. Niko od nas nije išao na izlet, nego na EP, da se časno i pošteno, kao i uvijek, bori za svoju zemlju – stoji na kraju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA