Predizborni spot Narodne stranke: Zalupi vrata SNS-u (VIDEO)

2280
Vuk Jeremić

Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je kampanja Narodne stranke „Zalupi vrata SNS-u“ podigla svijest građana i pozvao birače da 4. marta na beogradskim izborima glasaju slobodno i odbiju aktiviste Srpske napredne stranke koji ih uznemiravaju na kućnim adresama i traže im potpise, jer na to nemaju nikakvo zakonsko pravo.

– Najstrože će biti kažnjeni svi koji zastrašuju građane i vrše pritisak na njih da glasaju za SNS. Narodna stranka je formirala pravni tim eminentnih advokata i pravnih stručnjaka koji je spreman da pruži pomoć svima koje uznemiravaju aktivisti SNS-a – rekao je Jeremić televiziji Naša.

Jeremić je istakao da povećana agresija SNS-a, medijska blokada i nepravilnosti u biračkim spiskovima rečito govore o nervozi vlasti, kojoj prava istraživanja javnog mnjenja pokazuju da stvari ne idu u dobrom smeru po režim.

– Narodna stranka će doći na vlast i garantujemo da će svi odgovorni za izborne neregularnosti biti krivično gonjeni i najstrože kažnjeni. Pažljivo beležimo sve nepravilnosti i pravda će biti neumoljiva – rekao je Jeremić.

Jeremić je pozvao sve koji su nezadovoljni vlašću u Beogradu da glasaju za listu „Dragan Đilas – Beograd odlučuje. Ljudi pobeđuju“, jer je to najjača opoziciona lista i glasovi za tu koaliciju neće biti „preliveni“ SNS-u, poput glasova za „fantomske opozicione liste“ koje neće preći cenzus i čiji je pravi cilj da odvuku opozicione glasove.

Narodna stranka je za ovaj predizborni sport iskoristila insert iz filma Posljednji krug u Monci u kojem glume Bata Stojković i Dragan Nikolić.

Pogledajte video:

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

  1. Na kraju ti šefovi naredili da izgasiš spot,jer ruši sns a ti si im rezervna varijanta i usput da razbijej glasove dverima i raduloviču,kao jedinoj opoziciji.

Comments are closed.