Merilin Menson prekinuo koncert

1038

Merilin Menson je na koncertu u Njujorku otpjevao tri pjesme, a onda je zatražio od publike  da mu “pošalju ljubav” kako bi nastavio.

Menson je prvo kasnio sat i po vremena, a onda je stigao vidno van sebe, kako pišu mnogobrojni koji su bili na koncertu, “obeznanjen od ko zna čega”.

Poznati roker je zaprepastio publiku svojim ponašanjem, a kada je bilo jasno da on neće nastaviti koncert, publika je na binu bacila nekoliko plastičnih flaša, a Menson je bijesno šutnuo pojačalo, bacio mikrofon i sišao sa bine, dok su ga članovi njegovog benda gledali u šoku.

Ubrzo su društvene mreže bile prepune komentara ljutih obožavatelja.

– Pokušali smo da vidimo Merilina Mensona večeras. Već smo ga slušali četiri puta i svaki put je bilo veoma zabavno. ovoga puta zbog toga što je bio drogiran, pijan ili bolestan, koncert je bio totalna propast. Tužno je posmatrati kako se neko upropašćava zbog droge. Možda to ima veze sa nesrećom od prije nekoliko mjeseci. Meriline, molim te potraži pomoć koja ti je neophodna, vidjećemo se sljedeći put. Volimo te – jrdna je od poruka koje su stigle od obožavatelja.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA