Zlatni globus 2018: Svi čekaju susret Džoli i Eniston

578

Na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, najveću pažnju će privući Dženifer Eniston i Anđelina Džoli koje će biti među voditeljkama.

Vijest da će se zajedno na bini pojaviti nekadašnje suparnice, koje iza sebe imaju brak s glumcem Bredom Pitom, iznenadila je sve, naročito pošto se zna da se nisu pojavile na istom mjestu u isto vrijeme sve od dodjele nagrada Udruženja filmskih kritičara 2015. godine.

Ove godine, fokus cijele ceremonije dodjele nagrada biće na ženskom osnaživanju i međusobnoj podršci, naročito nakon nedavnog uspjeha kampanje “MeToo” i pokreta “Time's Up” sa kojim je povezano i javno istupanje o zlostavljanju žena u Holivudu. Organizatori smatraju da će dvije nekadašnje suparnice poslati jaču poruku javnosti ako stanu jedna pored druge.

I Dženifer Eniston i Anđelina Džoli poznate su po javnom zastupanju ženskih prava u Holivudu. Tako je Eniston nedavno donirala pola miliona dolara za kampanju “Time's Up”, dok je Anđelina Džoli otkrila da je imala “loše iskustvo” s Harvijem Vajnstinom u hotelskoj sobi krajem 90-ih godina prošlog vijeka.

Osim Eniston i Džoli, voditeljke će biti Helen Miren i Ema Stoun.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA