Repriza novogodišnje noći uz Cetinskog i Lončarevića (VIDEO)

748

Kiša koja je padala u večernjim satima nije pokvarila atmosferu prvog dana 2018. godine u Banjaluci. Uz dobru muziku i poznate hitove Dženana Lončarevića i Tonija Cetinskog zabavljala se mnogobrojna publika.

Dobro raspoloženje posjetilaca prepoznali su i poznati muzičari, koji su za publiku imali samo riječi hvale. Ali, i čestitike povodom Nove godine.

– Što se tiče naše obostrane ljubavi to smo već bezbroj puta pokazali. Uvijek se sjetim prvog koncerta u Banjaluci, u Boriku, naravno da se sjećam i prošlogodišnjeg Kastel Rok festivala, imamo još neke stvari u planu ali to ne bih da otkrivam. Mislim da ćete biti ugodno iznenađeni – rekao nam je Toni Cetinski.

– Srećna vam nova godina, i vama i vašim gledaocima. Ja sam više puta rekao da se ovdje osjećam kao domaći, a to smo i dokazali više puta. I, oni ljudi koji vole ovo šta ja radim ja sam na kraju krajeva dobrodošao u Banjaluku tako da se radujem večerašnjem nastupu – dodao je Dženan Lončarević.

Fanovima ovih muzičara 2018. godina donosi brojna iznenađenja. U planu su novi projekti, brojni nastupi i novi albumi.

– U principu ja bih volio da to bude tamo negdje početkom marta, ali sve ovisi o tome da li ćemo stići da završimo sve ono što smo planirali, ali mislim da hoćemo. Nadam se da će to biti to, pa da ćemo se eto družiti – otkrio nam je Lončarević.

– Radio sam sad na jednom projektu koji bi trebao da krene od četvrtog mjeseca kad izlazi album, i nadam se da će i Banjaluka biti uključena kao grad u sve to – kaže Cetinski.

Da su, kako starim hitovima, tako i novim pjesmama opravdali očekivanja publike svjedoče i komentari posjetilaca. Koji su kažu, uživali u dobroj muzici i pozitivnoj energiji kojom je ovo veče bilo ispunjeno.

Koncerti Dženana Lončarevića i Tonija Cetinskog bili su dio bogatog novogodišnjeg programa, koji je grad poklonio ne samo Banjalučanima, nego i posjetiocima iz drugih država. Tako smo od subote na Trgu Krajine imali priliku uživati i u nastupima Ivane Peters, Sergeja Ćetkovića, Lukijana Ivanovića, Leksington benda i Nikole Rokvića. Jedan od sponzora novogodišnjeg programa bila je i kompanija Elta – kabel.

Prvi dan 2018. godine, odnosno reprizu novogodišnje noći slavio je veliki broj Banjalučana. Koji su na Trgu Krajine u Banjaluci uživali uz muziku Dženana Lončarevića i Tonija Cetinskog. Atmosfera je kao što ste i imali priliku vidjeti bila odlična, a provod je trajao do kasno u noći.

Marijana Bogdanović

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA