Pretučen privrednik iz Mostara, život mu ugrožen

1230

Mostarski privrednik Rajko Udovičić napadnut je ispred zgrade u kojoj živi i zadobio je teške tjelesne povrede, zbog čega mu je život ugrožen.

Kako se saznaje, napad se dogodio u srijedu, u jutarnjim časovima, a ne zna se da li je bio jedan ili više napadača. U policiji nisu željeli iznositi nikakve detalje, a nezvanično se saznaje da je žrtva pretučena tvrdim, pretpostavlja se željeznim predmetom.

Nakon što je prijavljen napad, na lice mjesta je izašla ekipa mostarske Hitne pomoći, koja je Udovičića prevezla u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SBK) Mostar, gdje je zbog povreda hospitalizovan.

Iz bolnice je potvrđeno da je pacijent zadobio teške i po život opasne povrede.

– Pacijent R. U. je hospitalizovan na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje bolnice. Zadobio je teške tjelesne povrede te je životno ugrožen – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Uviđaj je uradila mostarska policija, a o svemu je obaviješteno i nadležno kantonalno tužilaštvo. Pokrenuta je opsežna istraga s ciljem identifikacije i privođenja počinioca ovog napada. Cjelokupnu istragu otežava činjenica da žrtva nije u stanju da razgovara s policijom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA