Potraga za nesavjesnim vozačem: Udario dijete i pobjegao!

1000

Banjalučka policija četvrti dan bezuspješno traga za vozačem koji je u Vrbanji kod Banjaluke udario i povrijedio 16-godišnjeg dječaka, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

Nesreća se dogodila 12. januara oko 21.30 časova u ulici Rade Radića, koja se nalazi u sklopu magistralnog puta Banjaluka – Kotor Varoš.

– U nesreći je učestvovalo nepoznato vozilo i 16-godišnji pješak iz Banjaluke. Po nalogu tužilaštva izvršen je uviđaj i preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje u cilju identifikovanja vozača, vozila, te utvrđivanja uzroka nesreće – rekla je portparol PU Banja Luka Marija Markanović.

U cilju istrage u policiji nisu željeli da otkrivaju više detalja, dok se na društvenim mrežama pominje da je u dječaka udarila “škoda oktavija” sive boje, u blizini “Cvjećara”.

– Vozač je udario u dijete i bez imalo savjesti pobjegao. Ukoliko neko ima bilo kakve informacije koje bi mogle biti od koristi ili ima ideju od koga bi mogli tražiti snimak nadzornih kamera koji pokriva relaciju puta prije i poslije mjesta nesreće nek se javi u inboks – navodi se na Fejsbuk stranici “Policija zaustavlja – Banjaluka”.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA