PDP kritikuje poskupljenje grijanja u Banjaluci

659

Predsjedništvo Gradskog odbora PDP-a Banjaluka je na sinoćnjoj sjednici u Banjaluci osudilo najavljeno poskupljenje grijanja, navodeći da je riječ o novom udaru vlasti, predvođene SNSD-om, na standard građana, i to nakon usvajanja akciza koje će izazvati lančana poskupljenja.

PDP smatra da je grijanje u Banjaluci ove sezone na veoma niskom nivou, tehnološki vraćeno u prošli vijek, te da je “nastavljeno i sa sumnjivim nabavkama”.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske podnijelo je krivičnu prijavu za jedinu nabavku mazuta koju je nova gradska vlast sprovela – saopšteno je iz ove partije.

U banjalučkom PDP-u smatraju da gradska vlast nastavlja “kontinuitet svih dosadašnjih SNSD-ovih vlasti koje nisu ispunile očekivanja građana”.

Predsjedništvo ovog odbora podržalo je predsjednika ove stranke Branislava Borenovića i stranačko rukovodstvo u nastavku razgovora i postizanja konačnog dogovora o zajedničkim kandidatima Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH po principu da jednog kandidata predloži SDS, a drugog PDP.

Predsjedništvo banjalučkog PDP-a je na sjednici usvojilo i plan aktivnosti Gradskog odbora za period februar-mart.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA