Novakov šou u Australiji i poruka Jeleni (VIDEO)

763

Novak Đoković vratio se na teniske terene poslije više od šest mjeseci pauze i po njegovom raspoloženju može se vidjeti koliko mu je tenis nedostajao.

Novak Đoković imao je povratak iz snova poslije najduže pauze u karijeri. On je bio veoma zadovoljan, nasmijan i dobro raspoložen posle trijumfa nad Dominikom Timom na egzibiciji Kujong u Melburnu (6:1, 6:4).

– Lijepo je vratiti se na teniski teren. Ne mogu opisati koliko sam srećan zbog toga. Nedostajala su mi takmičenja nakon nimalo lakog perioda koji je iza mene. Povreda je nešto što najmanje želite kao sportista, ali se i takve stvari dešavaju. To je život i to je sport. Šest mjeseci je prošlo od mog posljednjeg meča, a iako ovo nije zvaničan turnir, i dalje je duel, igramo na rezultat. Zadovoljan sam kako sam odigrao – izjavio je Đoković koji je u karijeri osvojio 12 grend slem trofeja.

Novak je odsustvovao sa terena tačno 191 dan, najduže u karijeri, ali uprkos tome nije pomišljao o tome da se možda neće vratiti.

Đoković u starom raspoloženju zabavljao sve oko sebe

Vozio je bicikl sa Rafaelom Nadalom, potom se stavio u ulogu glavnog sudije tokom meča Berdih – Raonić i negodovao je kad su ga spuštali sa sudijske stolice.

A koliko je Novak nedostajao publici, svjedoči i ovaj snimak.

Đoković je uputio i emotivnu poruku supruzi Jeleni.

– Kada sam se povrijedio na Vimbldonu, bio sam na mukama, razmišljao sam o prestanku, znao sam da mi predstoji duža pauza… Pauza je došla u pravo vrijeme, rekao bih. Moja supruga i ja smo postali roditelji po drugi put par mjeseci poslije moje povrede – rekao je Novak kada su ga prekinuli aplauzi.

Na to je on dodao da će aplaudirati svojoj supruzi, jer je prebrodila teške trenutke.

– Kad je muškarac pored supruge kad se porađa i vidi šta žene prolaze, onda im iskazujete još veće poštovanje. Volim svoju ženu i šaljem joj svu ljubav i poljupce – rekao je Đoković.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA