Mektić: Ceca je spavala u zgradi Vlade RS, znate kad bi meni to dopustili

1489

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić kazao je da je pjevačica Ceca Ražnatović za vrijeme kontroverzne posjete Banja Luci spavala u zgradi Vlade Republike Srpske.

Na konferenciji za medije u Sarajevu Mektić je rekao kako ima informacije da je Ceca imala VIP tretman te da je spavala u apartmanu za posebne goste u zgradi Vlade Republike Srpske.

– Znate kad bi meni to dopustili? Meni nikada ne bi dali da spavam u toj zgradi – rekao je Mektić komentarišući tretman folk pjevačice prilikom nastupa u Banjaluci oko kojeg se ovih dana digla prašina.

Mektić: Kovačeva uloga u stvaranju RS bila marginalna

Ministar bezbjednosti BiH odgovorio je danas i na otvoreno pismo Tomislava Kovača objavljeno na portalu RTRS-a.

Mektić je poručio da je bivši ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Tomislav Kovač imao, kako je ocijenio, marginalnu ulogu u stvaranju Republike Srpske, kao i da Kovač neistinama ne može urušiti njegov kredibilitet.

Ministartvrdi da Kovač nije bio ministar unutrašnjih poslova, već vršilac dužnosti, te ističe da je netačna konstatacija RTRS-a da je Kovač odgovorio na njegove napade.

– On je izrekao niz neistina i ja sam njega demantovao, a ne on mene – rekao je ministar Mektić na konferenciji za novinare.

On je pitao zašto je Kovač pisao Glavnom odboru SDS-a.

– Šta on ima sa Glavnim odborom SDS-a? Da ga neko zaštiti od istine? Kovač se ponaša nedoraslo i nezrelo – rekao je on.

Mektić je uputio niz optužbi na račun Kovača, tvrdeći da je, kako je rekao, ratni, ali i poslijeratni period iskoristio za sticanje materijalne koristi.

On je demantovao ranije navode Kovača da je ucijenjen i plaćen i napomenuo da se takvi navodi koriste kada nema pravih argumenata.

Ministar bezbjednosti BiH tvrdi da je Kovač bio “protiv Republike Srpske kada je ona stvarana” , a kao argument naveo “pismo koje je uputio Slobodanu Miloševiću protiv Radovana Karadžića”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA