Laboratorija marihuane u centru Banjaluke

880

Paskolina ciglana u Banjaluci danas je bila mjesto velike policijske akcije u kojoj je otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane. Uhapšena su četvorica osumnjičenih muškaraca koji su odranije poznati policiji.

Policija je laboratoriju za uzgoj marihuane pronašla u samom centru Banjaluke. Tokom pretresa pronašli su saksije marihuane, nekoliko paketa spremnih za distribuciju i nekoliko stabljika sušene marihuane.

U napuštenoj baraci pronađena je i oprema za proizvodnju droge, telefoni i SIM-kartice koje će policiji služiti kao dokazi u krivičnom postupku. Građani u nevjerici pričaju da im do danas ništa nije bilo sumnjivo.

Banjaluka: Pretresi i hapšenja zbog droge (FOTO)

U policiji kažu da će dati više informacija po završetku istrage. Protiv uhapšenih Dragana Petkovića, Vladimira Maksimovića, Ranka Jovića i Aleksandra Ćutkovića još prikupljaju dokaze.

– U toku su istražne radnje policijskih službenika, saslušanje većeg broja svjedoka, kao i preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju dokumentovanja krivičnih dijela, neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, a prema licima lišenih slobode preduzimaće se mjere i radnje u konsultaciji i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – izjavila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Policija će Tužilaštvu predati izvještaj o osumnjičenima, a kasno većeras tamo će biti i sprovedeni. Nakon što ih ispita, dežurni tužilac će odlučiti o eventualnom pritvoru.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA