Koje detalje muškarci vole na ženama?

473

Koliko puta ste pokušale saznati šta privlači muškarce i kako da se ponašate u njihovoj blizini? Ako još uvijek niste otkrile, vrijeme je da saznate šta će privući muški pol.

Donosimo pet važnih detalja koje pravi muškarci vole na ženama.

Samopouzdana je

Muškarci ne žele žene s velikim egom, već one koje se osjećaju dobro u svojoj koži, znaju ko su i u kojem smjeru se kreću. Samopouzdanje na ženi pravim je muškarcima totalno seksi.

Ima smisao za humor (s mjerom)

Muškarce ne privlači žena koja se smije na silu ili to čini na svaku izgovorenu njegovu riječ, bez obzira je li duhovita ili ne. Naprotiv, cijenu ženu koja se zna nasmijati i podijeliti šalu, ali nije pregruba i previše sarkastična u svom smislu za humor.

Strastvena je

Strastvena žena je uzbudljiva žena. Međutim, pravi muškarci ne žele samo strastvenu ženu u krevetu, već onu koja sa strašću obavlja svoj posao i hobije, ona koja prezentuje svoje ideje bez straha od osuđivanja te voli svoju porodicu i prijatelje.

Vjeruje svom mišljenju

Mnogo žena formira svoje mišljenje na temelju tuđih mišljenja, a žena koja odabere da će hodati s muškarcem tek nakon što ga odobre njezine prijateljice muškarcu se ne sviđa. On umjesto toga preferira partnericu koja će mu dati svu svoju pažnju i sama zaključiti je li vrijedan njezinog vremena i truda.

Ponosi se svojim izgledom

Muškarci vole ženu koja se ponosi svakim detaljem svoga izgleda, ne samo odjećom i obućom koju nosi. Ona pazi na frizuru, manikuru, oralnu higijenu i nosi suptilan miris koji očarava osjetila. Većina muškaraca primjećuje detalje.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA