Izazvao dvije saobraćajke, pa uhapšen pijan i drogiran!

859

Sašu K. (40) policija je pronašla u kafani nakon što je skrivio dvije saobraćajne nesreće u Kozarskoj Dubici, te utvrdila da je pijan ali i pozitivan na test na drogu.

Potraga za odbjeglim vozačem počela je nakon što je policiji u četvrtak oko 11.15 prijavljen sudar u dubičkoj Ulici kralja Petra Prvog Oslobodioca. Učestvovali su u toj nezgodi Ford fiesta, kojim je upravljala Prijedorčanka M. M., te Audi čiji je vozač pobjegao, a kasnije će se ispostaviti da je u pitanju Saša K. I to nije kraj ovog svojevrsnog darmara.

– Dok su policajci rasvjetljavali tu saobraćajnu nezgodu i tražili u to vrijeme nepoznatog vozača, istog dana pronašli su napušteni Audi, koji je sletio s puta u kanal u Ulici vožda Karađorđa. Utvrđeno je da je taj Audi učestvovao i u sudaru s Fordom – pojašnjavaju iz policije.

Uslijedile su provjere. Njima je ustanovljeno da je Audi vozio Saša K., koji je potom nađen u jednom dubičkom lokalu, gdje nije bio u probranom društvu.

– Vozač S. K. je pronađen u jednom ugostiteljskom objektu, u društvu sugrađana B. M. (26) i M. U. (25). Potom je S.K. uhapšen, te je alkotestiranjem utvrđeno da je imao alkohola u organizmu, a bio je pozitivan i na testu na drogu, na kojem je pozitivan bio i B. M. – kazali su iz policije.

Time se policiji nametnuo dodatni posao, te je pretresen stambeni objekat koji koristi B.M., a ni tu policajci nisu dangubili.

– Pronađena je i oduzeta manja količina materije koja asocira na marihuanu – kazali su iz prijedorske policije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA