I vođenje ljubavi može biti opasno

3015

Da vođenje ljubavi ponekad može biti opasno, pokazuju razna iskustva. Ako ste loše sreće, i običan poljubac može biti opasan. Za svaku povredu koja se dogodi tokom seksa, postoji jasno medicinsko objašnjenje.

Ljubavni ujedi

Neki ih mrze, jer ne izgledaju lijepo, a neki obožavaju. Malo ljudi zna da mogu da izazovu stvarno veliki problem. Toliko velik da posljedica može biti smrt.

Jedan Hulio Gonzalez (17) je zapravo tako završio, jer je ujed njegove devojke bio toliko jak da mu se napravio krvni ugrušak. I, nije jedini koji je završio loše. Četrdesetčetvorogodišnja žena sa Novog Zelanda izgubila je osjećaj u lijevoj ruci nakon infarkta. Sve to bilo je posljedica ujeda koji je doveo do povrede glavne arterije koja prolazi kroz vrat i izaziva paralizu. Takođe, napravio joj se ugrušak koji je otputovao do srca i izazvao infarkt.

Gluvi poljubac

Jedna Kineskinja (20) se javila u bolnicu nakon što je iznenada izgubila sluh. Ispostavilo se da je strasni poljubac kada se pozdravljala sa dečkom bio uzrok. Poljubac je izvršio jak pritisak na usta, pukla joj je bubna opna i ona je ogluvila na jedno uvo. Srećom, nakon nekoliko mjeseci sluh joj se vratio.

Ljubav je slijepa

Nesrećni čovjek (29) je bukvalno ovako doživio ljubav. Nakon strasnog seksa izgubio mu se vid na jednom oku. Kako su ljekari konstatovali uzrok je taj što je zadržao dah pred ejakulaciju – što čini većina muškaraca, pa mu je od pritiska iza mrežnjače pukao krvni sud.

Zauvijek spojeni

Jedan par doživio je nezgodu tokom seksa u vodi. Naime, pošto su se vrlo divlje dohvatili u moru kod devojke je došlo do grčenja mišića i njegov penis je ostao zarobljen u njenoj vagini. Ova pojava zove se penis captivus i izuzetno je bolna za muškarca.

Ljudima se dešavalo još mnogo, mnogo čudnih i neobičnih situacija pred ili u toku seksa. Jedan nesretnik je tako slomio srednji prst pokušavajući da otkopča djevojci grudnjak. Drugi je slomio penis, dok se nekima slično dešava sa srcem.

Naime, jedna njemačka studija je pokazala da muškarci koji varaju svoje supruge, pogotovo sa mlađim devojkama često umiru od srca. I, to u toku seksa. Krivica, stres i želja da zadovolje mnogo su velik pritisak za srce sredovječnih i starijih muškaraca, zbog čega ona lako “pucaju”. A, možda je i samo karma…

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA