Šipovo: Naručila tepsije pa dobila kamen, prevarant uhapšen

941
Prevarena žena iz Šipova: Naručila tepsije, dobila kamen

Zbog sumnje da je prevario ženu iz Šipova i poslao joj lažnu pošiljku, policija je uhapsila Admira S. (32) iz Vogošće.

Žena iz Šipova je od Admira naručila blender, jorgan, te dvije tepsije. Na adresu su joj dostavljena dva paketa, u jednom je bio kamen, a u drugom smeće.

Štaviše, nesrećna žena je prevarena  i pri naplati, jer joj je rečeno da je u pitanju akcijska ponuda, te da će sve koštati 140 KM, a kada je muškarcu, koji se predstavio kao dostavljač brze pošte, dala 100 evra, on joj je rekao da ide do vozila po kusur, a zatim pobjegao.

– Sumnja se da ju je on nazvao telefonom, lažno se predstavio kao radnik preduzeća za prodaju, čime ju je doveo u zabludu da će joj neke proizvode dostaviti po povoljnim cijenama – kažu iz policije.

Osumnjičenog su juče uhapsili pripadnici Policijske stanice Šipovo u saradnji sa kolegama iz Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Vogošća, a prevara se dogodila u aprilu.

– Policijska uprava Mrkonjić Grad poziva građane da, ukoliko su bili žrtve sličnih krivičnih djela, informacije dostave u najbližu policijsku stanicu po mjestu prebivališta ili na besplatan broj telefona 122. Apelujemo i na sve građane da budu oprezni prilikom kupovine putem telefona i internet oglasa, te da se informišu o licima koja se bave prodajom, i detaljno dogovore o načinu plaćanja i isporuke kako ne bi postali žrtve prevare – naglasili su iz mrkonjićke policije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA