Sedmični horoskop od 17. do 24. decembra

1093

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN

Ljubav: Vaš vladar Mars, planeta erotike, u astrološkoj kući strasti donosi vam susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima. Partner se trudi da vam ugodi, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedan Lav misli na vas, a Vodolija vam šalje SMS.

Posao: Oko 18. decembra, klonite se rasprava sa kolegama. Poslije 20. decembra, kada Saturn, planeta ambicije i uspjeha, nakon 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da promjenite posao ili da napredujete u karijeri.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

BIK

Ljubav: Mars, planeta akcije u vašoj astrološkoj kući ljubavi, blizu Jupitera, simbola ekspanzije, upozorava da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedna Djevica misli na vas, a harizmatična Škorpija vam šalje SMS.

Posao: U vrijeme mladog Mjeseca, oko 18. decembra, možete da očekujete priliv novca zahvaljujući saradnji sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog biznisa, bilo bi najbolje da sačekate do 10. januara iduće godine.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

BLIZANCI

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca, oko 18. decembra, možete da odete na zajednički kraći put sa partnerom na kojem ćete doživjeti nezaboravne trenutke. Nakon 20. decembra, kada Saturn, poslije 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da upoznate osobu od koje vas dijeli veća razlika u godinama, ako ste dama.

Posao: Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladara Merkura u retrogradnom hodu, do 23. decembra, upozorava da bi trebalo da izbjegavate konflikte sa mlađim kolegama kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Početkom perioda, nekadašnji poslovni partner ima novu ponudu za vas. Poslušajte savjet jednog Bika.

Zdravlje: Pazite se povreda u kući.

RAK

Ljubav: Osoba koju ste već upoznali na nekom poslovnom skupu, može da vam se udvara oko 18. decembra, u vrijeme mladog Mjeseca, vašeg vladara koji inače simbolizuje emocije. Nakon 20. decembra, ulaskom Saturna u astrološko polje ljubavi, poslije gotovo 30 godina, upoznaćete nekoga sa kim ćete ući u vezu na duže staze koja može da se završi i brakom.

Posao: Pozicije Marsa, vladara astrološke kuće karijere, kao i Sunca, u drugoj polovini nedjelje, povoljno utiču na vaše finansije. Izbjegavajte konflikte sa saradnicima, naročito ako se radi o nekom Blizancu ili Djevici.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija disajnih puteva.

LAV

Ljubav: Oko 18. decembra, na nekoj utakmici ili pozorišnoj premijeri, možete da upoznate jednog Strijelca ili Lava. Poslije 21. decembra, ulaskom vašeg vladara Sunca u Jarca, znak u koji pada vaše šesto polje, udvaraće vam se neko ko nosi uniformu na radu, moguće ljekar ili naučnik.

Posao: Zbog retrogradnog hoda Merkura, do 23. decembra, bilo bi dobro da povedete više računa o tome šta potpisujete. Sredinom perioda, možete da očekujete ponude za nove poslovne angažmane, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

Zdravlje: Izbjegavajte stresne situacije.

DJEVICA

Ljubav: Ulazak Saturna, planete karme, u vaše astrološko polje ljubavi, donosi vam susret sa osobom koju možete da upoznate oko 20. decembra na nekom seminaru ili predavanju. Ako ste u braku ili dužoj vezi, partner može da vas iznenadi pozivom na zajednički put.

Posao: U prvoj polovini nedjelje, trebalo bi da obratite više pažnje na odredbe ugovora koje morate da potpišete. Vaš vladar Merkur, planeta komunikacija i posla, kreće direktnim hodom 23. decembra, donoseći vam nove kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Zdravlje: Više se družite sa prijateljima.

VAGA

Ljubav: Pozicija Marsa, vladara astrološke kuće ljubavi, donosi vam strastveni susret sa osobom čije zanimanje podrazumjeva uniformu. Nakon 20. decembra, partner vam poklanja više pažnje, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Lav misli na vas.

Posao: U vrijeme mladog Mjeseca, oko 18. decembra, bićete uspješni, ako ste umjetnik, advokat, političar ili ukoliko radite u medijima. Poslije 21. decembra aktivirate se na polju privatnog biznisa, ali sačekajte 23. decembar, kada Merkur, planeta komunikacija, kreće direktnim hodom.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA

Ljubav: Ulazak Saturna u Jarca, posle gotovo 30 godina, 20. decembra, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa partnerom od kojeg vas dijeli veća razlika u godinama. Škorpije u zrelim godinama mogu da sretnu staru simpatiju ili nekoga ko im je bio vrlo drag.

Posao: Mars, planeta akcije u vašem znaku, donosi vam mnogo više angažovanja na profesionalnom planu. Poslije 21. decembra rastu šanse za napredovanje u karijeri, naročito ukoliko se bavite nekom intelektualnom djelatnošću. Pripazite na dokumenta i izbjegavajte rizične finansijske transakcije.

Zdravlje: Čuvajte se povreda i infekcija.

STRIJELAC

Ljubav: U drugoj polovini nedjelje, partner će se potruditi da vas obraduje pozivom na zajednički put koji odavno priželjkujete. Posle 20. decembra, kada Saturn, posle 30 godina uđe u astrološku kuću ljubavi, na nekom poslovnom skupu možete da upoznate interesantnu osobu sa kojom ćete ući u vezu na duže staze.

Posao: Poslije 21. decembra, sa Suncem u vašoj kući posla, finansijska situacija kreće nabolje. Ipak, do 23. decembra, trebalo bi da povedete više računa o važnim dokumentima, ključevima, ali i telefonima i punjačima.

Zdravlje: Više šetajte.

JARAC

Ljubav: U vreme mladog Mjeseca, oko 18. decembra, damama rođenim u ovom znaku može da se udvara šarmantna, duhovita osoba čije zanimanje podrazumjeva česta putovanja. Posle 21. decembra, vašu pažnju može da privuče tajanstvena, harizmatična osoba, čijem ćete šarmu teško moći da odolite, ukoliko ste muškarac.

Posao: Vaš vladar Saturn, 20. decembra, posle gotovo 30 godina ulazi u vaš znak, donoseći vam obnovu ili proširenje saradnje sa strancima. Ipak, do 23. decembra budite oprezniji ako planirate da potpišete neki ugovor.

Zdravlje: Pijte biljne čajeve.

VODOLIJA

Ljubav: Ulaskom Sunca, vladara vaše astrološke kuće ljubavi, u znak Jarca, 21. decembra, i vi možete da obnovite vezu sa starom simpatijom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje vašu podršku, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku.

Posao: Jedan od vladara vašeg znaka, Saturn, planeta ambicije i uspjeha, 20. decembra, posle gotovo 30 godina, ulazi u znak Jarca, donoseći vam mogućnost obnove ili uspostavljanja saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Studenti mogu da dobiju stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu.

Zdravlje: Glavobolja.

RIBE

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca, oko 18. decembra, vašu pažnju može da privuče osoba koju već poznajete preko poslovnih kontakata. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, može da vas opterećuje partnerova ljubomora i posesivnost, naročito ako se radi o nekom Biku ili Raku. Škorpija misli na vas, Djevica vam šalje SMS.

Posao: Ulazak Saturna u znak Jarca, posle gotovo 30 godina, 20. decembra, donosi vam šanse za proširenje poslova sa strancima. Ipak, do 23. decembra, kada Merkur kreće direktnim hodom, trebalo bi da izbjegavate potpisivanje ugovora.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA