Sedmični horoskop od 11. do 18. decembra

1045

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana očekuje na poslu i u ljubavi. Da li da investirate novac i kako će vas služiti zdravlje.

OVAN

Posao – Prisustvo Marsa u polju planova znatno će ubrzati poslovna dešavanja. Period je izuzetno povoljan za pripadnike znaka koji se bave kreativnim radom, jer ih očekuje veliki uspjeh.

Ljubav – Venera je ušla u Vodoliju, u kojoj je već prisutan Mars, što će naglasiti emotivne i druge potrebe vezane za odnos sa partnerom. Za slobodne Ovnove ovaj period će biti povoljniji nego za predstavnike znaka koji su u braku ili vezi.

Zdravlje – Ukoliko sanirate uzrok, uspjećete da se oslobodite psihosomatskih bolesti. Nažalost, to nije jednostavno, jer mnoge stvari ne zavise samo od vas.

BIK

Posao – Venera u istom znaku sa Marsom utiče da osjećate manjak volje i energije. Kako se obje planete nalaze u polju karijere, što zamislite, to sprovodite u djelo. U komunikaciji sa saradnicima padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Uprkos zastojima, rješili ste da ostvarite sve poslovne ciljeve.

Ljubav – Venera, vladar znaka, nalazi se u Vodoliji, što većini Bikova naglo komplikuje ljubav i odnos sa voljenom osobom, jer mješa poslovni i emotivni život. Povedite računa o tome kako nastupate, jer okolina ne dijeli vaše stavove.

Zdravlje – Većina predstavnika znaka osjeća se dobro, dok neki očekuju hiruršku intervenciju.

BLIZANCI

Posao – Merkur u znaku Jarca pomaže vam da jasno definišete šta želite u poslu i odlučno grabite ka cilju. Ovih dana mnogi Blizanci će doneti mudre poslovne odluke. Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni i ne donosite brzoplete odluke, pogotovo što to niko od vas ne očekuje. Period je povoljan za polaganje ispita.

Ljubav – Niste spremni za brze akcije i nagle promjene. Više vas interesuje sigurnost na duge staze, iako to nije svojstveno vašoj prirodi.

Zdravlje – Poslovni rizik i zdravlje i te kako su povezani. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti dobro.

RAK

Posao – Period koji počinje prisustvom Mjeseca u Biku nagoveštava da ćete toliko biti okupirani materijalnim vrijednostima da nećete primjetiti suštinu problema. Svi projekti su vezani za zaradu i za dokazivanje drugima koliko vrijedite. Najvažnije je da se naoružate strpljenjem jer su mogući zastoji na poslu.

Ljubav – Emotivni život tokom ovog perioda obilježava prisustvo Merkura u Jarcu, što znači mnogo verbalnih kontakata, ali ne i suštinske promjene.

Zdravlje – Spolja djelujete lijepo i zdravo, ali nedostaje vam unutrašnji mir.

LAV

Posao – Posao ne ide onako kako očekujete, što zbog nepovoljnog uticaja planeta tako i ukupne situacije koja ga usporava. Najvažnije je da shvatite da ste dali sve od sebe.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite veoma je nestabilna, što pokazuje ulazak Venere u vaše polje partnerstva, gde je već prisutan Mars. Distancirajte se od osoba koje vam uporno nameću usluge posrednika, jer će se situacija samo dodatno iskomplikovati.

Zdravlje – Mnoge predstavnike znaka nedavno su zadesile hronične bolesti. Povedite računa o ishrani, potrudite se da smršate i budite fizički aktivniji.

DJEVICA

Posao – Iako je Jupiter u vašem polju novca, mnogo toga ne ide glatko. Kako umijete da osluškujete događaje, osjećate da bi trebalo da budete strpljivi i sačekate povoljniji trenutak. Ukoliko vam ponude posao vezan za inostranstvo, bez dvoumljenja ga prihvatite.

Ljubav – U ovom periodu očekuju vas brojna dešavanja u emotivnom životu. Zbog nekoga se mnogo nervirate, nažalost uzalud, jer takvim ponašanjem nećete uspjeti da promjenite realnost.

Zdravlje – Ukoliko u poslednje vrijeme preterujete sa hranom i pićem, pravi je trenutak da razmislite o dijeti. U protivnom, očekuju vas kardiovaskularni problemi.

VAGA

Posao – Jupiter dominira vašim znakom i, uz podršku Venere, dovodi do nove faze u poslu. Na mnoge stvari stavićete tačku i tako se riješiti uticaja iz prošlosti. Prekretnica na poslu možda vas neće odvesti na pravi put, ali u svakom slučaju, promjene su neminovne. Izbjegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite.

Ljubav – Ulaskom Venere u znak Vodolije, gdje već neko vrijeme boravi i Mars, emotivni život dobiće na brzini i oštrini. Vage će morati da obuzdaju potrebu da bilo šta rješavaju bijesom.

Zdravlje – Kako je nervni sistem na udaru, pokušajte da se ne opterećujete stvarima na koje ne možete uticati.

ŠKORPIJA

Posao – Mars, vladar znaka u trigonu sa Jupiterom donosi brojne mogućnosti vezane za nove aranžmane i poslove sa inostranstvom. Prisustvo Sunca u vašem polju novca ukazuje na uvećanje prihoda.

Ljubav – Nedelja počinje prisustvom Mjeseca u Biku, znaku koji predstavlja vaše polje partnerstva, što ukazuje na brojna dešavanja koja mogu kulminirati na razne načine. Maksimalno se koncentrišite na odnos sa partnerom i potrudite se da ne pravite pogrešne korake.

Zdravlje – Pokušajte da se ne ugojite, jer je to siguran znak zdravstvenih problema.

STRIJELAC

Posao – Sunce i Saturn u prvom polju ukazuju na potrebu da dobro analizirate i odmjerite situaciju prije nego što donesete odluku i krenete u akciju. Zbog podrške Jupitera, Marsa i Venere sigurno je da nećete praviti veće greške, ali je moguće da se rasplinete i propustite povoljne poslovne šanse.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva, tranzitom kroz znak Jarca ukazuje da ste više okrenuti poslu nego emocijama i partneru.

Zdravlje – Neumjerenost u konzumiranju pića, slatkiša i cigareta glavni je uzrok vaših zdravstvenih tegoba. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.

JARAC

Posao – Za poslovni uspeh očekuje vas priznanje, ali ne onako kakvom se nadate. Najviše bi vam odgovaralo materijalno, jer je finansijska situacija prilično loša. Nalazite se u fazi učenja na tuđim greškama.

Ljubav – Početak perioda gotovo je idealan za vaš emotivni život, zbog povoljnog povezivanja Merkura u vašem znaku sa Mjesecom, vladarem vašeg polja partnerstva. Postoje velike šanse da sve bude idealno, samo je pitanje koliko ćete iskoristiti od onoga što vam se nudi.

Zdravlje – Mogući su manji problemi sa žlijezdama, bolovima u nogama, venama i krvnim pritiskom.

VODOLIJA

Posao – Prisustvo Marsa i Venere, planeta instinkta u vašem znaku znači da se nalazite u fazi koja se najbolje može opisati riječima “što na umu, to na drumu”. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu, pa u komunikaciji sa saradnicima često padate u vatru.

Ljubav – Kao na poslu, i u odnosu sa partnerom imate kratak fitilj. Ali, pazite da ne prekoračite granicu, jer partner polako gubi strpljenje.

Zdravlje – Tokom cijelog perioda bićete jako nervozni zbog čega možete imati većih zdravstvenih problema. Naučite da se opuštate, više se odmarajte, družite sa prijateljima.

RIBE

Posao – Jupiter, vladar Riba nalazi se u trigonskim aspektima sa većinom planeta, što vam daje motiv da se više zalažete na poslu. Većina poslova koje budete započeli tokom narednih dana urodiće plodom tek krajem narednog mjeseca. Zato je potrebno da se maksimalno naoružate strpljenjem.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva i Jupiter, vladar znaka u aspektu su kvadrata. Zbog toga će odnos sa partnerom biti veoma napet, čak može doći i do sukoba.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA