Ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

2794

Mjesečni horoskop za decembar predviđa romantičan i vatren kraj 2017. godine, a evo šta u ljubavi očekuje vaš horoskopski znak!

OVAN
U prvoj nedjelji decembra 2017. godine Mars se nalazi u vašem polju parova i usmjerava vašu pažnju na ljubav i brak i gura vas prema donošenju značajnih odluka za vaš dalji odnos. Venera, planeta i vladar kuće ljubavi Ovna prolazi kroz Strijelca i povezuje ljubavni život s obrazovanjem, intelektualnim ili kulturološkim ciljevima, dalekim mjestima i putovanjima. Konjunkcija Venere i Merkura naglašava prethodno navedeno i u centar pažnje može donijeti neka pitanja o kojima ste razmišljali tokom proljeća. Oko praznika energija se mijenja u puno ozbiljnije, zrelije i odgovornije. Od nekoga ko daleko živi mogli biste čuti sjajne vijesti.

BIK
Kada se radi o ljubavi, decembar 2017. godine je vruć, aktivan i u nekim trenucima olujan mjesec za Bikove. S Marsom i Jupiterom smještenim u Bikovoj kući veza, očekujte intenzivne i strastvene reakcije. Vaš temperament biće izraženiji i željećete sve sada i odmah. Očekivanja su velika, tu i tamo prevelika. Ako ste inače strastveniji po prirodi, bilo bi dobro da nađete način da se malo primirite i da ne žurite s donošenjem odluka, kontrolišite se kada se radi o ljubomori ili posesivnim ispadima, nemojte svoju volju nametati drugima i nemojte napadati one koji vas pokušavaju umiriti. Ako ste po prirodi ozbiljniji, sramežljiviji ili introvertni, Mars i Jupiter djeluju vama u korist: daju vam hrabrost, pomažu pri izražavanju i preuzimanju inicijative kako bi usmjerili tok stvari u željenom smjeru.

BLIZANCI
Kuća veza Blizanaca je jako aktivna tokom decembera 2017. godine. Možete očekivati značajne događaje. Merkur, vladar Blizanaca je jako upleten zato što je smješten u vašoj kući veza i tu pravi konjunkciju sa Saturnom, a drugu konjunkciju s Venerom. Od 3. do 23. decembra Merkur je retrogradan. Ovakav sklop planeta naglašava važnost veza ili braka u vašem životu i govori o okolnostima koje mogu dovesti do osvrta unazad, traženja grešaka, analiza i donošenja odluka o rješavanju potencijalnih problema i odgovornosti vaše bolje polovine. Povrh svega, najvažniju ulogu u svemu ima dobrobit, povjerenje i komunikacija kako bi oboje bili srećniji. Atmosfera postaje manje napeta nakon 20. decembra i kraj godine dočekaćete u harmoničnoj atmosferi.

RAK
Tokom decembra 2017. godine ljubavni život Rakova isprepleten je s obavezama i stvarima koje nije lako napraviti, ali to sve može vam donjeti zadovoljstvo dugoročno gledano. Može se raditi i o vezi s osobom iz vašeg poslovnog okruženja ili povezanost poslom i zajedničkim obavezama. Sve ovo uzrokuje prisustvo Venere, planete ljubavi, u poslovnoj kući Raka, dok se vladar kuće posla nalazi u kući ljubavi Raka. S druge strane, Jupiter i Mars potiču vaše seksualne želje, donose veću privlačnost, sklonost romantici i olakšavaju put strasti ili donose eskalaciju vašeg erotskog života. Možete očekivati uzbudljiv decembar.

LAV
Vladar Lava, Sunce, nalazi se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti kroz prve dvije dekade decembra 2017. godine i jasno je da su to vaši prioriteti u ovom periodu. Venera prolazi kroz istu kuću do 25. decembra. I retrogradan Merkur je tu prisutan od 3. do 23. decembra. To znači da je decembar obojen intenzivnim osjećajima i potrebama za novim iskustvima, ali biće i neodlučnosti, zbunjenosti i kontradiktornosti. Vaši pokušaji da stvari razrešite logičkim putem rasvjetliće neke stvari u poslednjoj dekadi. Ali do tada uživajte u onom najboljem i najljepšem kroz vruće i strastvene nedjelje, pune iznenađenja i pustolovina!

DJEVICA
Tokom decembra 2017. godine Merkur, vladar Device, nalazi se u blizini Venere, planete ljubavi. Bićete nJežniji, nego inače i uočavaćete sitne znakove pažnje bolje. Bićete i opušteniji i otvoreniji za veću bliskost s partnerom. Zajedničkim snagama bavićete se stvarima vezanim za dom, porodicu i posjed. Možda ćete kupiti vrijedan predmet, aparat ili namještaj ili urediti životni prostor u kojem ćete se bolje osećati. Komunikacija i putovanja biće uzbudljiva uz veliki potencijal za ostvarenjem sretne ljubavne veze. U zadnjoj dekadi mjeseca Venera ulazi u kuću erotike Djevice, a Mars se približava vladaru parova Djevice, Jupiteru i bićete strastveniji i provokativniji.

astro
VAGA
Prva dekada decembra kao rezultat opozicije Marsa i Urana. Na dan 9. decembra Mars ulazi u znak Škorpije, znak u kojem je jak i gdje ostaje do januara, zajedno sa Jupiterom, Velikom Srećom. Uticaj Jupitera je povoljan za vaš ljubavni život. Vaš ljubavni život postaće intenzivniji i vatreniji. Jupiter je poznat po prilikama koje nudi, zato obratite pažnju i iskoristite njegovu velikodušnost. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući komunikacija i putovanja Vage i zasigurno će doći do potvrdnih izjava ljubavi, ali i do diplomatskih rasprava koje mogu razriješiti gotovo sve.

ŠKORPIJA
S Marsom i Jupiterom smještenim u Škorpiji tokom decembra 2017. godine imaćete puno energije. Ovaj astrološki sklop budi želju za osvajanjem i pustolovinama, rasplamsava strasti i moguće su neočekivane geste, ponekad lude, u ime ljubavi. Povrh svega, Venera, vladar kuće parova, smJeštena je u StrIJelcu, u znaku koji ima slične sklonosti. Položaj Venere u 2. kući Škorpije ukazuje na to da će vaš ljubavni život ili partner uticati na donošenje odluka vezano za novac. Konjunkcija Venere s vladarem vaše 10. kuće ukazuje da će vaš ljubavni život biti isprepleten s poslovnim. Konjunkcija Venere i Merkura ukazuje na uticaj ljubavnog života na vaše stavove i na donošenje odluka. Ljubav vlada!

STRELAC
Za vas, tokom decembra 2017. godine, ljubav je tačka oko koje se vrti svemir. Venera, planeta ljubavi, smještena je u Strijelcu, kao i Merkur, vladar kuće parova Strijelca. Od 3. do 23. decembra Merkur je retrogradan i privlači pažnju prema polju kojim vlada. Stvari vam dolaze, ne morate ih tražiti ili stvarati. Iz svega što se dogodi u vašem ljubavnom životu možete izvući neke korisne zaključke. Pokušajte razumjeti značenje svega što se događa, ali pokušajte i povezati stvari kako bi mogli vidjeti cijelu sliku. Neće nedostajati dokaza ljubavi, ni povoljnih okolnosti. Jednostavno morate znati šta učiniti s njima!

JARAC
Prve dvije dekade decembra 2017. godine nisu najugodnije. Može doći do razočarenja ili osjećaja nepovezanosti zato što je Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca u 12. solarnoj kući, misterioznoj, koja ne uživa dobar ugled. Možda ćete biti frustrirani ili se ništa važno neće dogoditi ili u najboljem scenariju, upustićete se u tajnu ljubav. Ako se o tome radi, budite vrlo oprezni koliko ste diskretni! 25. decembra Venera ulazi u znak Jarca i godina završava u atmosferi punoj ljubavi i razumjevanja, a 2018. godina započinje na lijep način.

VODOLIJA
Venera i Sunce, vladar kuće parova Vodenjaka se približavaju Saturnu, tradicionalnom vladaru vašeg znaka. Merkur, vladar kuće strasti Vodolije, susreće se sa Suncem i Venerom, ali je retrogradan. Kada sve ovo uzmemo u obzir, tokom decembra 2017. Godine, jako ćete se približiti sreći. Ali za sada je ne možete ugrabiti u potpunosti s obje ruke. Nešto bi vam moglo procuriti kroz prste, ostvariti se samo djelimično i nešto još uvjek morate dovršiti. Može se raditi i o težim igrama kako bi dobili što želite, poput igre skrivača s boljom polovinom kojoj nešto može procuriti kroz prste. Stvari još nisu tako jasne, a izaći će na vidjelo tokom januara.

RIBE
Vladar kuće parova Riba je retrogradan, u 10. kući između 3. i 23. decembra i govori o isprepletenosti privatnog i poslovnog života ili će donijeti okolnosti kroz koje će vaš ljubavni život biti otkriven javnosti. Mogli bi se upustiti u vezu s osobama iz viših krugova ili imati avanturu ili vezu s osobom do koje ste došli putem poslovnih aktivnosti. A možda ćete napredovati zahvaljujući uticaju bolje polovine. Sve to samo su mogućnosti. Neke stvari u ljubavnom životu mogle bi se zakomplikovati ili ih nećete očekivati, krajem godine, ali zbog konjunkcije Merkura i Venere, mogli bi doživjeti iskustva koja donose zadovoljstvo. Zadnja dekada mjeseca je najintenzivnija za vaš emotivni život.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA