Isprobajte nešto novo: Poze za savršen praznični seks

3018
Foto: Shutterstock

Sezona praznika je idealno vrijeme da se zbližite sa partnerom, ali i isprobate neke nove poze koje će obogatiti vaš seksualni život.

Božićni irvas

Kod ove poze neobičnog naziva žena treba da se spusti na koljena, dok partner zauzima isti položaj iza nje. Potom žena se podupire rukama i sjedne na njega. Muškarac ima slobodne ruke, te može da istražuje tijelo svoje partnerke, a za jači pritisak najbolje je da je obgrli.

Džingl bels

Dok partner treba da legne na leđa i blago raširi noge, žena sa okrenutim leđima sjeda na njega. Muškarac ima svu slobodu i kontrolu, pa samim tim određuje tempo.

Spuštanje niz dimnjak

Ova poza je idealna za stimulaciju G tačke, te je žene obožavaju. Spuštanje niz dimanjak ćete izvesti najlakše tako što će partner da sjedne sa ispruženim nogama, a žena treba takođe da sjedi, a noge da prebaci preko njegovih bokova. Kako bi lakše izveli ovaj položaj, neka muškarac obuhvati vaše noge ispod koljena.

Božićni bombon

Božični bombon savetuju da praktikujete u borvi protiv mamurluka. Sve što treba da uradite je da legnete jedno nasuprot drugog, dok noge treba da savijete u koljenima i isprepletite ih međusobno. Pronađite ritam i prepustite se strastima.

Tiha noć

U slučaju da praznike slavite sa porodicom i prijateljima i potrebno je da budete tihi, poza tiha noć će biti idealna za vas. Zapravo, riječ je o klasičnom misionarki u kojoj treba da imate što laganije pokrete. Uz nežno tljanje i po koji uzdah postići ćete odličan orgazam.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA