EXIT spremio najveći novogodišnji poklon: Pet festivala po cijeni jednog!

584

Praznični pokloni stižu od festivala EXIT. Kupovinom ulaznice po promo cijeni od 115 KM na poklon dobijate i ulaznice za preostala četiri festivala iz EXIT Freedom 2018.

Već više od 17 000 ljudi osiguralo je svoje mjesto na Petrovaradinskoj tvrđavi na predstojećem osamnaestom EXIT festivalu koji će biti održan od 12. do 15. jula 2018. u Novom Sadu.

Akcija važi za sve koji su već kupili ili će tek da kupe svoju ulaznicu za EXIT festival, a jedini uslov je da se registruju u periodu od 15. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org i na taj način potvrde svoj dolazak.

Nakon što je EXIT Summer of Love u 2017. postavio rekord sa četiri festivala, EXIT Freedom biće dosad najveći festivalski poduhvat, ne samo u regionu, već i šire, jer će u 2018. okupiti čak pet festivala: EXIT u Novom Sadu, Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi.

Ulaznice se mogu kupiti putem servisa kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima širom BiH. U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 75 evra. Paketi sadrže ulaznice i smještaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvaničnog turističkog servisa EXIT festivala, moguće je odabrati i drugi smještaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima.

Za sve ljubitelje zimskih sportova dostupan je i ograničen broj turističkih paketa za novi Festival 84 na Jahorini, po cijeni već od 49 evra sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i smještajem. U pripremi su i novi, izuzetno atraktivni paketi za Sea Star. Više informacija na www.exittrip.org.

 

 

 

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA