Tompson pred srednjoškolcima o “vjeri i ljubavi”?

660

Marko Perković Tompson održaće zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu “Vjera, ljubav i domovina”.

– “U junačkoj zemlji miloj” u mjesecu sjećanja na Vukovar u goste nam dolazi Marko Perković Tompson. Srednjoškolci, vidimo se! – glasi najava Studentskog katoličkog centra za predavanje koje će se održati u četvrtak 23.11., u SKAC klubu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

thotmhotmhtohthttht

Hrvatski pjevač, poznat po pjevanju poskočice o klanju Srba, održaće predavanje maloljetnicima o ljubavi i domovini.

Veliko zanimanje za predavanje

Izgleda se da je odziv za događaj velik pa su organizatori morali napomenuti da se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

– Jako nam je drago zbog ovako velikog odziva i rado bismo vas sve vidjeli na susretu, ali ovo je SUSRET ZA SREDNJOŠKOLCE, pa molimo sve koji više ne nose tu titulu da prepuste mjesto srednjoškolcima. Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja – zamolili su na Facebooku.

Inače, ovo predavanje je organizovano u sklopu projekta “Mijenjam svijet” Studentskog katoličkog centra, koji je zamišljen kao akcija studenata za srednjoškolce. Program bi, kako navode, trebao ponuditi “pregršt prilika za mijenjati sebe: nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktuelne teme, molitva, opušteno druženje”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA