Predstavljen program POLIGRAF-a i glavni ciljevi! (FOTO)

1647
Zoran Talić

Prva svečana konferencija Političkog građanskog fronta POLIGRAF održana je sinoć u Banskom dvoru pred više od 500 zvanica, a gostima iz političkog, javnog, kulturnog života kao i aktivistima samog Udruženja predstavljeni su program, planovi i principi rada.

Zoran Talić, predsjednik POLIGRAF-a je naglasio da je privreda ključ za stvaranje društva srećnih i zadovoljnih.

– Kada je razvijena privreda, onda možemo da obezbijedimo sredstva i za sve ostale potrebe građana. Zato akcenat stavljamo upravo na razvoj privrede i želja nam je da svi imaju mogućnost da rade i od svog rada da žive – rekao je.

Talić je još dodao da POLIGRAF ima dva zadatka. Prvi je da okupi političke snage, organizacije, intelektualce, novinare i dobronamjerne ljude u cilju unapređenja kvaliteta života. Drugi je da bude servis za interese građana.

Gost konferencije bio je gradonačelnik grada Banjaluke Igor Radojičić koji se obratio okupljenima sa riječima podrške za vrlo ambiciozne mlade ljude i željom da budu istrajni u svojum planovima. Radojičić je naglasio da treba zajedno raditi na promjenama i voditi borbu da grad zaštiti svoju imovinu.

Poligraf3

Radomir Predojević, generalni sekretar POLIGRAF-a je pojasnio u svome govoru razloge nastajanja POLIGRAF-a, organiziju Udruženja i pravce budućeg djelovanja.

Poligraf2

Tatjana Čičić Odžaković, potpredsjednik POLIGRAFA, govorila je o razvojnim projektima, te je istakla neophodnost donošenja Urbanističkog plana Grada.

Poligraf1

Predstavnik POLIGRAF-ovog stručnog odbora za sport, Dragan Sirovina, govorio je o značaju sporta i kulture, dok se koordinator stručnih radnih tijela POLIGRAF-a, Milena Broćeta Maslarić, osvrnula na socijalne probleme i nevladin sektor.

Poligraf5

Politički građanski front – POLIGRAF osnovala je grupa istomišljenika sa osnovnim ciljem, kako kažu, da konačno postavi čovjeka u centar političkog i ekonomskog djelovanja.

Poligraf4

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

Comments are closed.