Koji horoskopski znakovi imaju najmoćniji libido?

1403

Svako bi volio imati snažan libido, ali samo nekim horoskopskim znakovima pripada ta čast. Ovo je pet najizdražljivijih. Jeste li i vi među njima, saznajte u nastavku teksta. 

BIK
Bik je sav u ljubavi i dodirima, pa ne čudi da imaju snažan libido. Bez obzira jeste li u dugogodišnjoj vezi ili u situaciji za seks za jednu noć, možete to raditi satima. Senzualnost je vrlo važna Bikovima, pa je seks s vama pun poljubaca, senzualnih dodira i romatičnih pokreta. Seks s Bikom je poput osvajanja o kojem se dugo priča.

LAV
Otvoreni ste i skloni flertovanju, što vas čini jako popularnim u društvu. Teško vam je odoljeti i time uzbuđujete partnera i vladate svijetom. Vaša strast za životom i ljubav samo jačaju vaš libido, čineći noć strastvenijom što ide dalje. Uz to ste vrlo talentovani i kreativni u krevetu, te volite iskušavati nove poze. S Lavom nikad nije dosadno u krevetu.

ŠKORPIJA
Vaša upornost ono je što je privlačno partneru; jedini ste znak koji agresivnost okreće u svoju korist kada je riječ o seksu. Dobro ste poznati po libidu, a vaš je životni moto iskušati život do kraja, a to uključuje i i seks sve dok ne budete zadovoljni. Vaša strast u krevetu traje cijelu noć, a partner zna da ga nećete razočarati.

STRIJELAC
Vama je najvažnije dobro se zabavljati, a zabavni ste i kada je riječ o sexu. Vaša energičnost privlači ljude. Entuzijasti ste u krevetu i uvijek pokušavate nešto novo. Snažni libido omogućava vam dugonoćni seks, a vi ćete se pobrinuti da bude i nezaboravan. Uz sve to ste i velikodušni, pa je seks sa Strijelcem uvijek vanserijsko iskustvo.

VODOLIJA
Zahvaljujući društvenosti privlačite druge. I znate šta je potrebno da biste zadržali njihovo zanimanje za vas. Sposobnost da se povežete s različitim ljudima samo vas čini još zanimljivijima. Bilo da ste u dugoj vezi ili imate kratku aferu, seks s vama sve je samo ne običan. Vodolija uvjek traži nešto novo u spavaćoj sobi, uključujući i razne igrice, a vaš moćni libido zadržava partnere uz vas stalno iznova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA