Gola Monika Beluči “oborila” internet! (FOTO)

3615

Tiha patnja stotine hiljada muškaraca širom svijeta, Monika Beluči uspjela je jednom fotografijom da izazove eksploziju na internetu.

Italijanska glumica i model podijelila je senzualnu fotografiju na svom nalogu zbog koje su zaigrala srca hiljade muškaraca.

Ona je još jednom potvrdila status seks-simbola. “Bondova devojka” iz 2015. objavila je seriju fotografija na svom nalogu na Instagramu da bi proslavila 30. godišnjicu “Kaver storija” italijanskog “Ela”, a jedna od njih je izazvala ludilo među obožavaocima.

Arhivska crno-bijela fotografija koju je ufotkao fotograf Fabricio Feri krajem ′90-ih pokazuje italijansku zvijezdu potpuno golu, ispruženu u visećoj mreži. Njeni obožavaoci masovno su komentarisali fotografiju nazivajući bivšu ženu Vensana Kasela “božanstvenom”, “seksi” i “legendom”. Jedan je napisao: “Bog se ukazao kad je tebe stvarao”.

Tokom “Elovog” projekta “Kaver stori”, Belučijeva je učestvovala u novoj foto-sesiji, ponovo pozirajući Fabriciju Feriju, ovog puta u elegantnoj odjeći.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA